Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bilderna Bianca inte vill se - sprids i utlandet

28 jun, 2023, 12:45 
Felicia Plåt
Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Phillipe gjorde slut för ungefär ett år sedan. Foto: TT

Phillipe och hans nya romans sprider sig till andra länder.

Annons

Under åtta år var Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen ett av Sveriges mest kända par. Men för ungefär ett år sedan gjorde det omtalade paret slut och de gick skilda vägar. Under deras åtta år tillsammans hann de däremot göra slut flera gånger för att sedan bli ihop igen.

Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnanBrand logo
Här avslöjar Bianca Pernillas fling med världsstjärnan

Phillipe och den mystiska tjejen

Nu har det gått ett år och Bianca har berättat att hon och exet idag har en fin vänskapsrelation. Denna gången verkar kärleken tagit slut på riktigt. Men den har lyckats spira med andra.

Under året har det nämligen gått ett romansrykte om Philippe och en mystiskt tjej, vilket Nyheter 24:s podcast berättade om.

– Nej men Phillipe Cohen var ju på dejt på en Stureplanskrog kan vi säga, och det blev hångel. Han var på dejt med en tjej då. Vi vet hur gammal hon är och det var ingen 50-åring och inte någon tonåring, berättade Quetzala Mikko Blanco i podcasten.

Annons

Under midsommarhelgen blev ryktet ett faktum och Philippe syntes tillsammans med den nya tjejen och de verkade mysa till det ordentligt. Vilket de delade med sig av med både bilder och videos.

Phillipe och nya kärleken
Bilden som har spridit sig utomlands. Foto: Instagram

Bilderna sprider sig till Norge

Alla vet att det aldrig är kul att se till ex tillsammans med en ny tjej eller kille, vilket vi tror även Bianca kan hålla med om. Inte nog med det har nu även Phillipes nya kärleksbilder spridit sig till utlandet.

Se och Hör Norge har nämligen rapporterat om bilderna på Philippe och hans nya flamma.

Men Bianca verkar inte särkilt berörd ändå. Även hon verkar ha hittat någon som hon håller lite extra kärt vilket hon har hintat om under flertalet gånger.

Under sin vistelse i Norge på Norska Elle-Galan fick hon frågan om hon och exet har börjat ses igen, vilket hon svarar:

– Nej! Nej, nej, nej. Vi är bara vänner.

Men när reportern frågar om det finns någon sommarflirt blir Bianca plötsligt generad och nickar lite försiktigt.

– Ja men jag har kul, säger hon sen och får ett stort leende på läpparna.

Även i Youtibe-serien "I badrumsskåpet" med Emelie Johansson får vi en lite inblick i Biancas badrumsskåp men även hennes kärleksliv.

– Alltså jag har ju absolut liksom lite mer känslor för någon. Men det hånglas på Spy bar och så också, säger hon till Youtubern.

Annons