Bilderna på Pernilla Wahlgren som Christian Bauer inte vill se – mitt i födelsedagsfirandet

Bilderna på Pernilla Wahlgren som Christian Bauer inte vill se – mitt i födelsedagsfirandet

Bilder från Pernilla Wahlgrens förflutna har lagts ut på sociala medier – vilket kanske inte är så uppskattat av Christian Bauer på födelsedagen.

Pernilla Wahlgren har som bekant totalt kärat ner sig i Christian Bauer som fångade hennes hjärta i början på förra året.

Sedan dess har de var ett av kändis-Sveriges hetaste par, och det verkar som att de bara blir starkare ju mer tid som går.

Christian syns numera på varenda Wahlgren/Ingrosso-tillställning. Från midsommar och födelsedagar till julfirande och nyårsafton. Under den här tiden har han även kommit svärföräldrarna och barnen nära, och han känns nu som en självklar del av familjen.

Pernilla Wahlgrens förflutna kommer upp till ytan igen

Men Pernilla har ju även ett förflutet. Innan hon träffade Christian var hon singel i många år, ja, ända sedan 2008 då hon och ex-partnern Joachim Lennholm gick skilda vägar.

Innan dess var det Pernilla och Emilio Ingrosso som skapade rubriker i Sverige. De gifte sig 1993 och skilde sig 2002. Under deras år tillsammans sågs de som "Sveriges Angelina Jolie och Brad Pitt", men deras relation var tumult.

Sedan deras kärlekssaga tog slut har de haft svårt för att umgås. Faktum är att det var inte förrän nyligen som de faktiskt kunde äta middag ihop, för barnens skull.

Pernilla och Emilio gifter sig 1993! Skärmdump Instagram/Biancaingrosso

Skärmdump Instagram/Biancaingrosso

Bilderna på Pernilla läckta – på Christian Bauers födelsedag

I dag verkar de i alla falla kunna hålla någorlunda sams. Men För Christian är det kanske inte det roligaste att konstant bli påmind om Pernillas och Emilios äktenskap, framför allt inte på födelsedagen.

I dag fyller Christian nämligen år, och just i dag har Bianca delat massa gamla bilder på Pernilla och Emilio från deras bröllop. Christian följer förstås Bianca där, och det var troligtvis inte den synen han ville vakna till på sin dag!

Men som tur är verkar det ändå som att Pernilla uppvaktat sin stora kärlek i dag. På Instagram har hon delat ett bildspel på honom med en kärleksförklaring:

"Du är den pusselbit jag alltid saknat utan att veta om det. Så olika - men ändå så lika...! Jag är så oerhört tacksam att du kom in i mitt liv, & att jag nu får dela det med dig!", skriver hon bland annat.

Vi får hoppas att Christian fick en bra födelsedag, trots allt!

Foto: TT, Instagram

LÄS MER: Pernilla Wahlgren och Christian tar nästa steg – visar upp lyckan!

LÄS MER: Efter storbråket – Zlatan tvingas torka tårar

LÄS MER: Tittarilska mot TV4 efter bilderna på Magdalena Forsberg: "Omoget, osmakligt, äckligt"