Bisarra ryktet om Melinda Jacobs och E-Types bebis – en vecka efter födseln: "Blir matt"

29 jan, 2023, 13:00 

Melinda Jacobs har fått nog av de osanningar som sprids om hennes nyfödda bebis.

Annons

Superparet Martin "E-Type" Erikson och Melinda Jacobs befinner sig i den mysiga bebisbubblan efter att ha välkomnat dottern Izadora Elisabeth Esmeralda till världen, den 20:e januari.

– Underbart! sa Martin kort och gott om känslorna när den lilla familjen var med i Efter fem.

Men mitt i bebisgoset tvingas Melinda Jacobs dementera ett märkligt rykte – hon kan inte längre vara tyst.

6 saker du inte visste om Melinda Jacobs
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Martin "E-Type" Eriksons ord om efterlängtade dottern

Recept.se Nyhetsbrev

När man är ett av Sveriges mest uppmärksammade par blir det inte särskilt mycket tid utanför strålkastarna, inte ens med en helt ny liten bebis.

Paret tog det kloka beslutet att vänta två dagar innan de meddelade att de välkomnat sin småtting till världen, och gjorde det med ett Instagram-inlägg som välte internet:

Annons

Knappt en vecka senare var de med i TV4:s Efter fem på länk berättade de om bebislyckan. Särskilt känslosamt blev det när Martin berättade om hur det var att hålla i sin efterlängtade dotter för första gången.

– Det var väldigt speciellt. Det gick väldigt fort, i början så ser man ett bebisansikte, men jag tyckte bara det tog några timmar så började man känna igen farmor och farfar och min mamma, sa han bredvid en märkbart tagen Melinda.

– Och så började jag känna igen mig själv och så såg jag Melinda.

Melinda Jacobs ryter ifrån efter spekulationerna om bebisen

Ingen ro ingen vila för föräldrarna, och Melinda har inte tagit nån paus från podden Familjärt hon driver med vännerna Johan och John. Direkt från BB får vi en rapport från Melinda och lilla Izadora, och allt är frid och fröjd.

Annons

Men hon berättar att hon fått mycket kommentarer av folk som har åsikter om bebisen, och det är särskilt ett rykte som sticker ut. Det handlar om att Johan eller John, som är ett par, ska ha varit donator.

– Melinda jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Först när jag fick några tänkte jag ”Men gud det kanske är nån som är lite knäpp” men sen så kom det så otroligt många, så till slut var vi så ”Nej nu får ni lägga av, nej är vi verkligen inte, har ni missat att det är Martin och Melinda som väntar barn” Asså det är så sjukt, säger Johan och Melinda stämmer in:

– Jag orkar inte ens höra på det. Jag blir matt. Jag förstår inte vad det är som händer med människor.

– Men då har vi klargjort det i alla fall. Det är du och Martin som har fått en söt liten flicka, det är inte jag och John som är med på något sätt, säger Johan och sätter en gång för alla punkt för de märkliga ryktena.

Foto: TT

Annons