Bisarra teorin om Pernilla Wahlgrens nya lyxhus – är inte som det verkar

Bisarra teorin om Pernilla Wahlgrens nya lyxhus – är inte som det verkar

Foto: TT
Nu börjar det spekuleras friskt – hur står det egentligen till ute på Lidingö?
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag
0:44

Efter reklamen: Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

(0:44)

Slå på ljud

Ett av landets just nu mest uppmärksammade byggen står ännu inte klart. Det handlar såklart om Pernilla Wahlgrens lyxvilla, flådiga Villa Wahlgren ute på Lidingö.

Det har tagit tid, många långa månader av byggdam och stök, och än är inte huset redo för inflytt. Nu har det gått så pass lång tid att följarna börjar spekulera – kan Pernilla dölja nånting?

Pernilla Wahlgrens okända relation med Petter Stordalen – bjöds på hemlig fest

Pernillas frustration

Pernilla köpte tomten där huset skulle byggas, och sedan dess har hon hunnit med en hel del. Det gröna kedjehuset behövde hon inte vänta länge på att det skulle få en ny ägare, och snart stod hon där, utan hem.

Inflyttningsdatumet har hela tiden skjutits upp, och buden har varit många. Innan sommaren, efter sommaren, och nu senast inför jul, har varit på tapeten.

Det verkar vara en speciellt sak som sätter rejält med käppar i hjulen, och det är det faktum att huset är byggt högt uppe på ett berg.

Det kommer visserligen generera en vacker utsikt, men just nu ångrar Pernilla sig en aning...

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras... men de kommer inte upp till huset, så då måste jag hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom?, sa en uppgiven Pernilla i sin podcast i april.

Den som lätt får svindel rekommenderas att hålla sig inom behörigt avstånd från Pernillas nya hus.

Foto: Skärmdump, Instagram

Pernilla förbluffad – bästa vännens öppna kritik mot Bianca efter talkshow-premiären

Teorin om lyxvillan

Den branta backen gör alltså att byggarbetarna får svårt att få in alla vitvaror i huset, och inte heller är det klart hur entrén ska byggas för att slippa en brant trappa.

Men nu verkar det åtminstone som att de inblandade hittat en lösning på det första problemet. På Instagram visar Pernilla upp köket som är i full gång att färdigställas, och visst står det ett gäng tunga vitvaror där.

Däremot är den högst provisoriska branta trappan forfarande på plats, och följarna är i vanlig ordning häpnade över vilken oerhört lång tid bygget tar. Men då rycker en följare in med en aningen tokig teori om hur det egentligen står till:

"Jag tror det blev klart i somras, läggs ut ofärdigt här för att inte spoila Wahlgrens världs innehåll..."

Personen menar alltså att huset står klart och inflyttningsredo, men eftersom Pernillas realityshow Wahlgrens Värld sänds ganska lång tid efter när saker egentligen händer, döljer hon det tills det att huset visas upp i TV.

Men Pernilla är ju väldigt öppen med sitt privatliv på sina sociala medier annars, även om det hunnit sändas på TV innan eller ej. Däremot önskar hon säkert själv att så var fallet, för visst måste hon längta efter sitt nya hus nu?

Foto: TT/Skärmdump, Instagram