Björn Borgs beslut med hustrun Patricia – flyr landet för lyxlivet

Björn Borgs beslut med hustrun Patricia – flyr landet för lyxlivet

Björn och Patricia Borg lämnar Sverige för lyxlivet i Afrika.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Tennislegendaren Björn Borg gifte sig med sitt livs kärlek Patricia Östfeldt 2002. Året därpå fick de sonen Leo ihop som i dag är 18 år och går i sin pappas fotspår – i somras tog han hem sin första Wimbledonseger när han vann mot serben Marko Topo med 2-1 i set i juniorturneringen.

Självklart var Björn och Patricia där för att heja på sin son, vilket är något de gör ofta. Men när de inte följer Leo på hans lovande tenniskarriär, syns makarna titt som tätt ute på lyxiga resor.

Björn Borgs lyxliv med hustrun Patricia

I samband med att Leo kom till världen köpte makarna en herrgård ute på Ingarö. På tomten fanns både pool och strand, och självfallet även en tennisbana. Men för drygt två år sedan sa de hejdå till drömvillan för ett liv i innerstan.

Flyttlasset gick då till en lyxig lägenhet mitt på Norrmalm i Stockholm – 180 kvadratmeter fördelat på tvåvåningar och egen takterass på en av landets mest eftertraktade adresser.

Men att befinna sig i Stockholm under vinterhalvåret är inte riktigt Björns och Patricias melodi. I samband med att de sålde huset på Ingarö, köpte de sig ett nytt hus på varmare breddgrader i Kap Verde.

Kap Verde har länge legat makarna varmt om hjärtat och numera fördelar de tiden mellan bostäderna.

– Det här är vår lilla fristad. Här kan man vara sig själv och så är det lite bättre klimat än i Sverige, har Patricia tidigare sagt om Kap Verde..

Björn och Patricia Borg lämnar Sverige

På Björns och Patricias sociala medier får följarna ofta se bilder från deras liv i lyx och flärd. Bara i höst har de varit på resande fot den större delen av tiden. På makarnas gemensamma Instagram-konto"Familjenborg" har de på bara ett par månader delat bilder från flera olika länder som Sydafrika, Turkiet, Frankrike, USA och Polen.

Och nu har de rest till sitt andra hem i Kap Verde.

”Finally back to our second home!”, skrev de på Instagram när de anlände till ön utanför Afrikas västkust.

Foto: TT

LÄS MER: Helena Segers ilska – därför vägrar hon gifta sig med Zlatan: "Känner mig frustrerad"

LÄS MER: Produktionen tvingades stoppa aktiviteten i "Så mycket bättre"

LÄS MER: Kronprinsessan Mary fyller 50 – firas som en drottning!