Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Helena Segers ilska – därför vägrar hon gifta sig med Zlatan: "Känner mig frustrerad"

04 dec, 2021, 06:00 
AvIndra Nordemar

Helena Seger vill inte gifta sig med Zlatan, trots nära två decennier tillsammans.

Annons
Därför är Helena Seger så hemlig!Brand logo
Därför är Helena Seger så hemlig!

Zlatan Ibrahimovic träffade sin livspartner Helena Seger för 19 år sedan, och det första mötet var minst sagt speciellt.

– När vi träffades hade han dubbelparkerat sin Ferrari vid min Merca. Jag var på dåligt humör och fräste att han skulle flytta bilen. Jag tror att han blev triggad av min attityd, har Helena tidigare berättat för tidningen Elle.

I Zlatans självbiografi beskriver han om sina tankar när han första gången fick syn på sin stora kärlek.

“Den tjejen… var hade hon hållit hus? Hon var inte bara snygg. Hon hade en attityd, liksom, tjafsa inte med mig, och så var hon äldre, och det var var ju spännande. Jag hörde mig för, vem är hon?”

Gåtan om Zlatan och Helena – gifta eller ej?

I dag har de sönerna Vincent och Maximilian ihop, men de har ännu inte slagit sina påsar samman – vad vi vet.

Redan 2006 rapporterade italiensk press om ett planerat bröllop mellan fotbollsstjärnan och Helena, men inga bilder från den påstådda ceremonin läckte någonsin ut, och inget vigselbevis går att finna. Helena har dessutom behållit sitt efternamn, inte heller lagt till Ibrahimovic.

Annons

Men när Zlatan pratar om Helena i intervjuer nämner han alltid henne som sin fru. Nyligen talade han bland annat om deras tuffa livssituation, då Zlatan bor i Milano medan Helena och sönerna bor i Stockholm.

– Det är inte enkelt, men min fru tar hand om barnen. Vi får det att fungera. När det finns fritid träffas vi och då är vi lyckliga, sa han i en intervju med The Guardian.

Därför vill Helena Seger inte gifta sig med Zlatan Ibrahimovic

Huruvida paret är gifta eller inte är alltså högst oklart. Helena håller sig undan rampljuset och kommenterar inte sitt privatliv.

Men i intervjun med Elle hävdade hon att ett giftermål inte är viktigt för henne, samtidigt som hon vill markera att hon inte är med Zlatan på grund av hans pengar – hon har de bra ställt ekonomiskt på egen hand.

– Det har varit jobbigt att ingen förstått att det inte är några älskare eller pappas pengar, utan jag som jobbat hårt för mina mål. Jag är ingen fotbollsfru som har vunnit en skönhetstävling. Jag känner mig faktiskt frustrerad över att jag inte fått kredd för det jag gjort.

Foto: TT

Annons