Björn Borgs fru visar upp privata bilden – sanningen om relationen

08 jan, 2022, 15:00 

Patricia Borgs bild avslöjar vart paret befinner sig i relationen!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Det tidigare tennisproffset Björn Borg har varit gift med kärleken Patricia Borg sedan 2002, efter att ha varit gift två gånger tidigare.

Ett år efter bröllopet fick de sonen Leo Borg, som idag är 19 år gammal och tennisproffs, precis som sin pappa. Faktum är att Leo tog hem sin första Wimbledonseger sommaren 2021.

Att vara tennisproffs innebär en hel del resande, vilket Björn och Patricia inte har något emot! De följer med sonen Leo runt i världen och hejar på honom under tävlingar.

Recept.se Nyhetsbrev

Björn och Patricia Borgs lyxliv – reser värden runt

Paret Borg bor både i sin lyxiga lägenhet i centrala Stockholm och i sitt hus i Kap Verde. Men som tidigare nämnt reser de även en hel del.

Nu delar Patricia med sig av en ny bild på Facebook, som avslöjar vart parets senaste semester har ägt rum. De har nämligen firat nyår i semesterparadiset Phuket i Thailand.

Annons

"Med magiska solnedgångar i Phuket Thailand vill vi bara önska er ett gott nytt år 2022, hoppas detta är det bästa året!", skriver Patricia på Facebook.

Sanningen om parets relation är helt enkelt att de reser mycket tillsammans! Kanske är det något som stärker bandet mellan dem och håller kärleken vid liv.

Björn och Patricia Borg på semester i Phuket Thailand
Paret njuter av semestern i Thailand!

Sålde lyxiga herrgården på Ingarö

Paret Borg har endast bott i lägenheten på Norrmalm i några år. Innan dess bodde de nämligen på en enorm herrgård ute på Ingarö.

På herrgården fanns givetvis en tennisbana, men även en pool och egen strand.

Men lägenheten i stan är inte heller fy skam. Den här nämligen två våningar, är 180 kvadratmeter stor och har en enorm takterass med utsikt över Stockholm. Inte illa!

Annons
Annons