Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Borgs stora chock! Bäste vännen döms till fängelse i flera år

29 apr, 2022, 15:49 

Björn Borgs nära vän Boris Becker döms till 2,5 års fängelse.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Tennislegenderna Björn Borg, 65, och Boris Becker, 54, har varit vänner i många år.

De är båda två av våra största tennisspelare genom tiderna, och har som sagt blivit goda vänner på vägen.

Under sommaren 2020 åkte de två vännerna på en lyxig semester i Ibiza tillsammans, vilket fångades på bild och spreds i media över hela världen.

På semestern hade Björn även sällskap av hustrun Patricia och sonen Leo, medan Boris hade med sig flickvännen Lilian de Carvalho Monteiro.

Björn Borg och Boris Becker i Ibiza 2020
För två år sedan åkte tennisvännerna på semsester ihop.

Björn Borgs chock – vännen Boris Becker döms till 2,5 års fängelse

Boris har, precis som Björn, en enastående karriär inom tennis bakom sig. Han vann Wimbledon redan som 17-åring år 1985, och fortsatte därefter att briljera på tennisbanan.

Annons

Men efter många år av framgång tog Boris liv en vändning. 2017 försattes han nämligen i personlig konkurs, efter att inte ha klarat av att betala två lån på drygt 70 miljoner kronor totalt, som ska ha tagits i början på 2010-talet, enligt Sportbladet.

I början av april dömdes tennisikonen för att ha undanhållit miljontals kronor, värdefulla ägodelar och en bostad från myndigheterna när han förklarades i personlig konkurs.

Idag stod det klart att Boris Becker döms till 2,5 år fängelse. Det fastslog domaren i Southwark Crown Court i London runt lunchtid, framför Boris själv, hans son Noah och flickvännen Lilian, rapporterar Sportbladet.

Annons