Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus besked till hemliga flickvännen Christina Sas – förändrar allt

24 mar, 2024, 12:00 
Björn Ulvaeus har ett stort besked att dela med sig av.
Annons

I år är ett alldeles särskilt år för ABBA-stjärnorna. Det är ju femtio år sedan låten Waterloo kammade hem guld i Eurovision song contest, och tog hela världen med storm!

Såhär fem decennier senare har inte ABBA-febern lagt sig. Nu har medlemmen Björn Ulvaeus ett stort besked att dela med sig av till flickvännen Christina Sas.

Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna ordenBrand logo
Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna orden

Så träffade Björn Ulvaeus sin hemliga flickvän

Björn Ulvaeus är en av de medlemmar i ABBA som syns mest i offentligheten. Anni-Frid Lyngstad till exempel, har de senaste åren valt att ta ett kliv tillbaka.

På sin Instagram delar Björn med sig av vardagen till sina nyfikna följare – som när han och flickvännen Christina skaffade hundvalpen Hansi!

Annons

Någon som däremot hellre håller sig bakom kameran är just Christina Sas. Det var 2022 som hon dök upp vid Björns sida på röda mattan, och han bekräftade att det var hans nya kärlek.

Sedan dess har hon hållit låg profil, och dykt upp på premiärer med Björn vid enstaka tillfällen. När Björn gästade Bianca Ingrossos talkshow satt hon i publiken, och då berättade han att han "föll pladask" för Christina.

– Vi träffades på ett tv-program i Tyskland.

Björn Ulvaeus,Christina Sas
Björn och Christina i november förra året.Karin Törnblom/TT
Annons

Björn Ulvaeus glädjebesked till kärleken Christina Sas

Nu har Björn fått ett riktigt glädjebesked att dela med sig av till Christina. I dagarna stod det nämligen klart att samtliga medlemmar i ABBA tilldelas den Kungliga Vasaorden, en av landets främsta utmärkelser, och således blir kommendörer av första klassen.

Det är den första gången på hela 50 år som de kungliga riddarordnarna delas ut, och först ut är alltså ABBA-stjärnorna!

När Christina Sas fick höra detta blev hon säkerligen ofattbart stolt över sin kärlek – det är ju nästan svårt att ta in!

Ordensutdelningen sker den 31 maj, och kanske följer hon med som stöd?

Foto: TT

Annons