Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Nya bilderna på ABBA-Frida ute i London rör upp känslor – efter tystnaden

25 feb, 2024, 20:00 
Anni-Frid Lyngstad, eller ABBA-Frida, har fångats på bild i London. Nu rör bilderna upp starka känslor hos ABBA-fansen.
Annons

Det var 2021 som ABBA gjorde storslagen comeback, efter år av tystnad. De släppte ett nytt album och en helt unik konsertupplevelse i London som gjorde fans runt om i världen lyriska.

Dessutom har Agnetha Fältskog släppt en singel, och Björn Ulvaeus och Benny Andersson syns titt som tätt i diverse kultursammanhang.

Men Anni-Frid Lyngstad håller låg profil. Nu fångas hon på bild i London efter tystnaden, och bilderna berör fansen på djupet.

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!Brand logo
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Anni-Frid Lyngstads tragedier – förlorade dottern och maken

Ja, Anni-Frid är den i gruppen som valt att ta ett tydligast kliv bort från rampljuset. Efter succén med ABBA släppte hon tre soloalbum, och flera hyllade duetter.

Men tyvärr skulle hennes liv komma att kantas av flera tragedier. År 1992 gifte sig Anni-Frid med prins Heinrich Ruzzo Reuss von Plauen. I intervjuer har Anni-Frid berättat att hon älskade honom över allt annat, och beskrivit honom som en "fantastiskt underbar, spirituell, rolig människa".

Annons

Mitt i lyckoruset slog mardrömmen in. Anni-Frid Lyngstads dotter Ann Lise-Lotte Casper avled endast 30 år gammal år 1998 i en bilolycka, och året därpå gick maken prins Ruzzo bort i cancer bara 49 år gammal.

– En obegriplig sorg. Man känner så där att man inte kan överleva knappast. Min dotter gick bort -98 och min man gick bort -99. Då var jag tvungen att ha någonting att tro på, annars hade det varit väldigt svårt att klara av det, berättade ABBA-Frida i "Vänligen Lars Lerin”.

Anni-Frid Lyngstad med prins Heinrich Ruzzo Reuss
Prins Ruzzo var gammal vän med vår kung, och Anni-Frid blev vän med kungaparet i och med äktenskapet.Hans T Dahlskog

Nya bilderna på Anni-Frid Lyngstad rör upp känslor

Idag lever Anni-Frid ihop med adelsmannen Henry Smith, och de bor växelvis på Mallorca och i Schweiz. Hon syns inte särskilt mycket i offentligheten, utan ägnar sig hellre åt hennes och makens gemensamma intresse: friluftsliv.

Annons

Därför var det många som hoppade till när Anni-Frid plötsligt skymtades i London. Under besöket passade hon på att besöka den specialbyggda ABBA-arena, där showen ABBA Voyage spelas med bandets "abbatarer". I ett klipp på showens Instagram berättar Anni-Frid om känslorna:

– Varje gång vi åker till London för att se showen ser jag verkligen framemot det. Jag tror att jag är här för femte gången nu, och jag hittar alltid något nytt i showen! Ser något nytt, eller upplever något nytt, och det är väldigt spännande faktiskt. Det är överväldigande, det är det verkligen, säger hon och fortsätter:

– Det är svårt att ta in faktiskt, hur mycket kärlek det framkallar. Och showen, och att se folks lycka, hur de dansar och klappar och sjunger med, och kärleken som svämmar över – det är faktiskt fantastiskt.

I kommentarsfältet bubblar känslorna över. Det är tydligt att Anni-Frid är älskad – och saknad.

"Bara att höra hennes röst får mig att le brett" kommenterar ett fan.

"Frida är så glad 🥹 Jag älskar henne mer än igår och jag visste inte att det var möjligt ❤️ Väldigt glad att se henne så fin och underbar! Mitt hjärta är fullt 💞" skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons