Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Björn Ulvaeus och kärleken Christina Sas trista beslut – efter tystnaden

23 feb, 2024, 20:30 
Här är sanningen bakom.
Annons

ABBA-legendaren Björn Ulvaeus, 78, verkar inte ha några planer på att ta ett kliv tillbaka. Han lever ett riktigt jetset-liv och delar gärna med sig av den fartfyllda dagen på sin Instagram.

Men nu har Björn och kärleken Christina Sas fattat ett trist beslut. Så här ligger det till.

Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna ordenBrand logo
Björn Ulvaeus och hustrun Lena skiljer sig – egna orden

Kändismingel på ABBA-premiären – här festar Nyhetsmorgon-stjärnan

I veckan fylldes anrika Tyrol i Stockholm till bredden med kändisar – och lokalen förvandlades till en festlig grekisk taverna!

Den 22:a februari var det nämligen dags för nypremiären av Mamma Mia! The Party och på plats var namn som Eva Röse, Jessica Almenäs, Mark Levengood och Soraya Lavasani. Det är en hyllad musikal med ABBA:s fantastiska låtskatt, och en hel del god mat.

Annons

– Här väntar en helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut, skriver arrangören.

Soraya Lavasani på Mamma Mia! The Party-premiär
Nyhetsmorgon-stjärnan Soraya Lavasani såg semesterredo ut i februarimörkret!Karin Törnblom/TT

Björn Ulvaeus trista beslut med kärleken Christina Sas

Inför premiären delade Björn Ulvaeus bilder på när han besökte skådespelarna som förberedde sig inför den stora dagen. Showen hade premiär i Stockholm för första gången 2016, och förra sommaren stod det klart att den återvänder till våren.

Annons

– Du kommer in i en annan värld, det är lite varmt och fuktigt, som en charterresa. Du kastar av dig det mörka, sa Björn Ulvaeus till DN då.

– Du får vara där i fyra fem timmar om du vill, och det behöver folk. Man känner sig trygg och hemma, ”Nu kan vi bara ha kul, nu skiter vi i vad som händer utanför ett tag."

Därför var det säkerligen många som hoppades på att få se Björn Ulvaeus i vimlet, men i TT:s bildarkiv från kvällen lyser både han och kärleken Christina Sas med sin frånvaro. Ett minst sagt trist beslut, eftersom det är väldigt sällan de dyker upp på röda mattan, senast i november.

På Björns Instagram publicerar han dock en bild som kan vara förklaringen bakom frånvaron:

– Hello Tokyo, skriver ABBA-stjärnan.

Foto: TT

Annons