Bråk mellan Pernilla Wahlgren och Åsa Ingrosso – orden inför alla

bråk mellan pernilla wahlgren och emilio ingrossos fru åsa ingrosso

Pernilla Wahlgrens exman Emilio Ingrosso är i dag gift med Åsa Ingrosso. Åsa har, även hon, varit med i det omtyckta programmet ”Wahlgrens värld”. Men hur ser relationen ut mellan Pernilla och Åsa? Vi reder ut!

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso var 90-talets hetaste kärlekspar. Under deras bröllop i Laholm år 1993 gick invånarna man ur huse för att följa kärleksceremonien på nära håll.

– Vi blev tillfrågade av polisen i Laholm om vi ville ha poliseskort till kyrkan men det skrattade vi bara bort. När vi sedan kom fram till kyrkan så var det ungefär 3 000 personer inne på kyrkogården. Det var helt sjukt, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgrens äktenskap med Emilio Ingrosso

Äktenskapet höll i nio år och tillsammans fick de barnen Oliver, Bianca och Benjamin. Pernillas och Emilios förhållande var kantat av bråk och tidningarna målade snabbt upp en bild av dramatiken.

LÄS MER: Märtha Louise separerad från Shaman Durek

– Vårt äktenskap var inte det bästa, har Pernilla sagt i en intervju med Aftonbladet.

I tv-programmet ”Wahlgrens värld” har Pernilla tydligt förklarat att hon inte tycker om att tala om de händelser som ägde rum mellan henne och Emilio när barnen var små. Men när dottern Bianca Ingrosso, som i dag är en stor influencer med över 1 miljon följare på Instagram, publicerade en gammal bröllopsbild på sina föräldrar kom gamla känslor tillbaka. Det som gjorde situationen extra känslig var att Emilios nuvarande hustru, Åsa Ingrosso, gav sig in i diskussionen.

Bianca Ingrossos bild fick Åsa Ingrosso att reagera

”Ni hade så många toppar och dalar i er relation. Er skilsmässa var inte den bästa. Men ni skapade mig, ni gjorde mig till den jag är idag. Ni gjorde mina bröder, de jag älskar mer än livet självt. All press och media förstörde vår familj helt. Nya rubriker och skvaller varje dag”, skrev Bianca bland annat i inlägget.

Pernilla Wahlgren och Åsa Ingrosso träffas i familjesammanhang.

En text som fick hennes följare att gå igång. En person i kommentarsfältet menade att det inte var medias fel att äktenskapet tog slut utan att det i själva verket handlade om hur Emilio hade behandlat Pernilla.

Ett påstående som sedan fick Åsa Ingrosso att kliva in och kommentera. Åsa skrev ett tiotal upprörda kommentarer där hon stred för sin sak.

”Aldrig någonsin har han (Emilio) blivit dömd för ngn misshandel. Den ogillades helt! Det fanns däremot ett hot. Ja! Varför då kan man undra? Vad hade hänt innan?”, skrev hon bland annat.

Pernilla Wahlgren i öppet bråk med Åsa Ingrosso

Varpå Pernilla gav svar på tal.

”Eftersom du av förklarliga skäl inte heller varit med så kanske det är bäst att du inte heller uttalar dig”, skrev Pernilla i dottern Biancas kommentarsfält.

Åsa svarade då att hon inte uttalar sig utan önskar ett stopp på vad hon kallar är en ”hysterisk häxjakt”.

I dag är dock relationen, dem emellan, bättre. Och oenigheterna på Instagram verkar vara ett minne blott. Emilio och Åsa har dessutom delvis lämnat Palma där de bott i många år, för att flytta tillbaka till Stockholm och starta ny restaurangverksamhet här.

– Det är en jättefin tjej och vi har faktiskt en kanonfin relation som jag är jätteglad över. Det är inga konstigheter alls. Sen kanske inte vi hänger utanför familjen hon och jag men vi kramas och pratar när vi ses. Så det är toppen.

– Framför allt för barnens skull, det är det viktigaste av allt. Så länge föräldrarna mår bra så tror jag barnen mår bra och att det inte är massa tjafs och grejer. Jag tror att det är väldigt viktigt, berättar Åsa för Hänt.

Foto: TT

LÄS MER: Christina Schollin om sjukdomen: "Traumatiskt"

LÄS MER: Lasse Berghagens avslöjande om Lill-Babs

LÄS MER: Därför flydde Anna Skipper från Sverige