Bråket efter Carina Bergfeldts talkshow: "Osmakligt"

24 jan, 2022, 15:00 

Händelsen fick Carina Bergfeldt att ryta ifrån.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Carina Bergfeldt, 41, är en mycket uppskattad journalist och programledare. Efter varje nytt avsnitt av den egna talkshowen "Carina Bergfeldt" i SVT hyllas hon av tittarna.

Under fredagens avsnitt gästades Carina av stavhopparen och världsrekordhållaren Armand Duplantis, tv-personligheten Mark Levengood, kokboksförfattaren, receptkreatören och bloggaren Camilla Hamid, samt artisten Tove Styrke.

Men tyvärr är det inte alla som är ute efter att sprida kärlek och positivitet på internet. Carina blev mycket irriterad på en av kommentarerna som hon fick efter programmet.

Camilla Hamids fina överraskning till Carina Bergfeldt

Bakproffset Camilla Hamid överraskade Carina med en limekladdkaka med toscatäcke, som hon skapat helt och hållet för programledarens skull.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Camilla valde därför att kalla kakan för "Carinakaka".

– Jag har fått lära mig att man aldrig kommer tomhänt när man kommer på besök hos någon för första gången, förklarar Camilla i programmet.

Och Carina uppskattade verkligen kakan! Så pass mycket att hon valde att dela med sig av receptet till hennes trogna följare på Instagram.

Carinas ilska efter sändningen – osmakliga kommentaren

Men en tittare valde att kommentera sändningen, på ett sätt som inte uppskattades från något håll.

"Snälla Carina, ät denna sockerbomb med måtta! Vi vill ha kvar en frisk och slank Carina", skriver personen.

Detta fick många att reagera, inte minst Carina själv.

"Jag tror inte en vuxen kvinna behöver instruktioner av oss andra om hur hon ska äta. Eller synpunkter om hennes utseende", skriver en person.

Även konstnären Stina Wollter kommenterade händelsen.

"JA TÄNK OM VI FICK SE EN ICKESLANK PROGRAMLEDARE I TV!?!? SÅ FÖRFÄRLIGT BEVARE OSS", skriver hon under Carinas inlägg på Instagram.

Annons
Annons