Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Bryter tystnaden om relationen med Tareq Taylor – första orden: "Surrealistiskt"

30 mar, 2022, 10:00 
Sofia Ståhl och Tareq Taylor

Efter den bekräftade romansen berättar Sofia "PT-Fia" Ståhl om relationen.

Annons
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dotternBrand logo
Tareq Taylors känslokollaps i tv – tårarna efter orden om dottern

Det är nog inte många som missat Tareq Taylor, den ihärdiga kocken som blev megakändis, och namnet på allas läppar. För den som inte hade sett honom i program som Tareq Taylors matresa, Kockarnas kamp eller Över Atlanten, blev han nästintill omöjlig att undgå när han 2021 tände ljuset på julafton i SVT.

Att vara en kändis i Tareqs mått innebär såklart att hans kärleksliv är ett hett ämne, inte minst eftersom han i september gick ut med omskakande nyheter – Tareq och ex-hustrun Kristina Taylor hade efter 26 år ansökt om skilsmässa. Efter det har Tareq varit oerhört kryptisk när han fått frågor om sitt kärleksliv. Det har spekulerats friskt om nya romanser, och när han i en intervju med Hänt nyligen fick frågan om hur det går med kärleken, väckte svaret mer frågor, än svar.

– Livet går bra, det går alldeles utmärkt, sa han då.

Bekräftar romansen

Men det var förra veckan Tareq bestämde sig för att tala klarspråk i en intervju med Aftonbladet. Den mest omtalade potentiella romansen var med Sofia Ståhl, mer känd som PT-Fia, och det skulle visa sig att ryktena stämde.

Annons

– Det är klart jag är kär, bekräftade Tareq och satte punkt för de oändliga spekulationerna.

När nyheterna väl var ute, var han inte sparsam med hyllningarna till den nya kärleken.

– Vi har det väldigt bra tillsammans. Sofia är en fin människa och vi har det så bra, sa han till Aftonbladet.

Paret blev bekanta redan 2019 när de jobbade tillsammans med tv-programmet Lyckomaten, men enligt honom hade de ingen kontakt fram tills att romansen inleddes förra året.

Vem hade kunnat ana att de här bilderna från Lyckomaten skulle bli aktuell igen!

PT-Fias första ord

Medan Tareq gick ut och bekräftade romansen, var det fortfarande tyst på PT-Fias håll. Hon är precis som han en offentlig person, och har bland annat en blogg med många engagerade läsare. Redan i oktober förra året gav hon läsarna en liten ledtråd...

Annons

"Jag är kär. En detalj jag kanske inte nämnt för er innan" skriver hon i blogginlägget.

Självklart är det också bloggen som får hennes första ord om den offentliggjorda romansen med Tareq Taylor. Hon inleder inlägget med två foton på det nyförälskade paret, och skriver sedan några rader om situationen. Hon passar dessutom på att introducera sin nya pojkvän inför sina nästan 44 tusen instagram-följare.

"Gudars, det här känns lite surrealistiskt. Som att presentera sin nya kille för sina föräldrar. Bloggen och många av er har hängt med mig genom hela mitt vuxna liv"

"Vi vill båda tacka för den enorma kärleken vi fått sedan Tareq bekräftade vår relation i Aftonbladet i fredags. Tusen varma tack för all värme! Rubriken ”Klart jag är kär” kan jag bara skriva under på. Känner enorm tacksamhet för honom och hur vi påverkar varandra. Igen, tack för allt fint ni skriver!"

Tareq och Sofia verkar onekligen kära, och nu när deras romans äntligen är får vi förhoppningsvis se dem sida vid sida inom kort igen!

Foto: TT

Annons