Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Hamid, 32, hittat lyckan igen – träffar TV4-profilen!

13 maj, 2024, 18:30 
Camilla Hamid
Camilla Hamid har ett tufft år i bagaget – men nu dyker hon upp med stort leende bredvid en tv-profil vi känner igen...
Annons
Se 5 saker om influencern Camilla HamidBrand logo
Se 5 saker om influencern Camilla Hamid

Camilla Hamid, 32, är den omtyckta kocken som vi sett mycket av i Nyhetsmorgon, och utöver att vara en fena i köket är hon också känd för sin värme.

Ja, allt som oftast bjuder Camilla på stora leenden i tv-rutan, men i slutet av 2022 kom hon med ett sorgligt besked – hon skiljer sig efter 11 år.

Sedan dess har Camilla varit rätt tyst om uppbrottet men när hon tagit till orda har hon erkänt att det varit tufft. Men nu får vi se henne le igen – jämsides en välkänd tv-profil!

Camilla om sorgen kring skilsmässan

Camilla meddelade sin skilsmässa på Instagram och tog då till vara på hur tufft det var:

– Det var ett svårt beslut men vi kom gemensamt fram till att detta var bäst för oss som familj, gick då att läsa på Instagram.

Annons

Samtidigt tydliggjorde Camilla att hon och ex-maken fortfarande var familj och att de "alltid kommer vara ett team".

När TV4-profilen ett år senare gästade SVT-programmet Carina Bergfeldt fick hon frågar hur hon mått det senaste året och Camilla berättade ärligt:

– Inget kunde förbereda mig på hur jobbigt det var. Även om det var ett beslut man tog tillsammans, så… jag har varit så ledsen. Det är en sorg. Jag brann så mycket för ge mina barn den här hela familjen, det var allt som betydde något. Och nu kan jag inte göra det längre.

Hon la dock till att hon börjat må bättre, och det får vi även se nu – när hon gästar tv-profilen Kristin Kaspersens, 54, podcast!

Camillas fina relation med tv-profilen

Kristin har också gjort flera program på TV4 men tycks ha mer gemensamt med Camilla än så.

Ja, i podcasten har de en märkbar kemi och delar allt från skratt till känslosamma samtal, och Kristin är uppenbart imponerad av sin gäst:

"Det blev så mycket skratt och fina berättelser så hoppas verkligen ni vill lyssna", skriver hon bland annat på Instagram.

I podcasten pratar Camilla om sin nya barnbok, Home sweet home, om vikten att hitta sitt urspring och att våga skilja sig.

Och visst är det härligt att se tv-profilerna tillsammans, och vad som verkar som början på en fin vänskap!

Foto: TTAnnons