Camilla Kvartofts hemlighet med maken Anders Mårtén – lever skilda liv

Camilla Kvartofts hemlighet med maken Anders Mårtén – lever skilda liv

Camilla Kvartoft lever ett liv bortom tv-rutan som många inte känner till. Nu berättar hon om hemligheten bakom hennes äktenskap.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Camilla Kvartoft är en av Sveriges mest framstående programledare. I över tio år har hon varit en kritisk röst åt svenska folket och satt bland annat politiker och myndighetspersoner mot väggen i Agenda.

Men hur ser hennes liv ut bortom tv-rutan? Ja, der är det inte många som har koll på.

Hon träffade sin make Anders Mårtén redan när hon var 24 år, men ändå har de lyckats hålla kärlekslivet undan rampljuset. Och kanske beror det på de lever ett hyfsat separat liv.

Camilla Kvartoft om hemligheten med maken Anders

I en intervju med tidningen Femina berättar Camilla att det kanske är just det, som fått deras långa, kärleksfulla, relation att hålla ihop.

– Att vi ger varandra mycket frihet och är trygga personer båda. Vi lever olika liv och har egna hobbyer, jag har ridningen och han seglar, så möts vi och tankar där hemma. Och har gemensamma projekt, där barnen så klart är och har varit det stora. Vi sa det häromdagen att vi behöver ett nytt – och vad ska det vara? Kanske bygga ut vårt lantställe, säger hon.

"Båda får utlopp för sina ambitioner"

Vidare lyfter Camilla tyngden av att alltid finnas där för varandra, i vått och torrt.

– När jag har haft tuffa utmaningar på jobbet, så har han funnits där och stöttat upp, och när han har startat företag, så har jag täckt upp här hemma. Båda har fått utlopp för sina ambitioner, och hemmabasen har funkat och varit tryggheten.

Nu har Camilla och maken varit ett lyckligt par i nära 30 år. De bor i en villa söder om Stockholm, har två tonårsdöttrar, och även en liten labradoodle – Jana!

Foto: TT

LÄS MER: Leif GW Persson avvisade Camilla Kvartoft – orden om händelsen

LÄS MER: Ernst Kirchsteigers hemliga liv med hustrun Ulla – det tittarna inte vet

LÄS MER: Tittarna i chock efter nakenbilderna i Efter fem: "Jag blir kränkt!"