Tittarna i chock efter nakenbilderna i Efter fem: "Jag blir kränkt!"

Tittarna i chock efter nakenbilderna i Efter fem: "Jag blir kränkt!"

En händelse i storsuccén Efter fem, med Tilde de Paula i spetsen, har väckt starka reaktioner.

Här är profilerna i "Efter fem"
Slå på ljud

Tilde de Paula leder det populära aktualitetsprogrammet "Efter fem" i TV4 där hon och kollegorna varje vardag förmedlar nyheter, av både allvarlig och något mer lättsam karaktär.

Men under måndagens sändning diskuterades ett ämne som var minst sagt utöver det vanliga, och nu är det många som reagerar på det förbluffande inslaget.

Tilde de Paulas framgångar med Efter fem

Förutom Tilde får tittarna även följa Anna Brolin, Maximilian Artell, Axel Pileby och Henrik Alsterdal i rutan. Och tillsammans har de gjort succé.

I år kammade Efter fem-gänget hem en kristall i kategorin "Årets nyheter- och aktualitetsprogram". Men trots att programmet verkligen gått hem i tv-sofforna är det lätt hänt att vissa inslag inte faller alla hundratusentals tittare i smaken.

Tittarilska efter häpnadsväckande inslag i Efter fem

I början av veckan var programledarna Axel, Henrik och Maximilan på plats i studion. Och då var det en händelse som skedde på Moderna museet i Stockholm som kom på tal.

Händelsen ägde rum under söndagsförmiddagen. En man protesterade mot museets beslut att inte ställa ut den bortgångne konstnären Lars Vilks rondellhundsteckning.

Och det gjorde han genom att gå runt på alla fyra och bete sig som en hund – helt naken.

Inslaget i Efter fem väckte sedan starka reaktioner bland tittarna. På TV4:s Facebook-sida är det flera som har skrivit sina åsikter om fallet.

"Så sjukt! Hur kan man bara tänka tanken att göra något sånt här? Jag blir kränkt!”, skriver en upprörd person, och andra håller med:

"Helt sjukt!"

"Folk gör allt för att få uppmärksamhet!"

Foto: TT, TV4

LÄS MER: Musikhjälpen skakas - programledaren plötsligt försvunnen

LÄS MER: Drottning Elizabeths oväntade julklapp till Archie: "Inte i min vildaste fantasi!"

LÄS MER: Björn Natthiko Lindeblads gripande ord om döden: ”Du är helt ensam”