Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Drottning Elizabeths oväntade julklapp till Archie: "Inte i min vildaste fantasi!"

Drottning Elizabeths oväntade julklapp till Archie: "Inte i min vildaste fantasi!"

Drottning Elizabeth gav Meghans och Harrys lille son, Archie, en gåva som fick alla att häpna!

Grattis Archie 1 år – här är ditt första år i bilder!
Slå på ljud

Drottning Elizabeth har fyra barn, åtta barnbarn och tolv barnbarnsbarn - en ökning på fyra i varje generation verkar ha blivit en trend, än så länge i alla fall! Det är ju fortfarande fullt möjlig att till exempel Harry och Meghan får ytterligare tillökning.

Ja, den brittiska kungafamiljen har varit flitiga med att föra sitt kungliga blod vidare. Och drottning Elizabeth, hon gör i alla fall sitt bästa för att försöka hålla ihop familjen, framför allt i juletider!

Meghan och Harrys konflikter med drottningen under julen

De som försvårat situationen an aning är ju då Meghan och Harry, som gjorde sorti ut kungahuset och flydde till andra sidan Atlanten. Eftersom de numera är Kalifornien-bor träffar de inte Harrys familj särskilt ofta. Inte ens på julen.

De senaste två åren har hertigparet av Sussex valt att fira på annat håll. Och i år verkar det som att drottningen fått nog. Enligt uppgifter är Meghan och Harry portade från de engelska kungligheternas julfirande på slottet Sandringham.

Men det ska ju inte småttingarna behöva lida av. Varje år skämmer Elizabeth bort sina barnbarnsbarn med fina julklappar, och till dem ingår ju Archie och Lilibet!

Harry, Meghan och deras lille Archie! (2019)

MEGA

Drottning Elizabeths julklapp till Archie – en total överraskning!

Det var i somras som Santa Barbara-familjen blev fyra, då lilla Lilibet kom till världen. Sedan tidigare har Meghan och Harry sonen Archie, 2, och när det avslöjades vad han fick sin gammelfarmor i fjol, tappade folket hakan!

Det var nog enkelheten i det hela som förvånade, då många troligtvis förväntade sig att drottningen skulle ge en mer extraordinär klapp till prinsens son, men nej, det han fick var vad han önskade dig – ett våffeljärn!

Det var i den populära talkshowen med James Cordon som Harry berättade om den otippade presenten.

– Min farmor frågade vad Archie ville ha i julklapp, Meg sa ett våffeljärn, så hon skickade ett.

– Så nu lagar Meg ekologiska våfflor till frukost. Archie älskar det, och jag med, med lite sylt, bär och honung som topping.

Men James hade svårt att ta till sig det han precis fått höra.

– Ursäkta men du ignorerar det faktum att jag inte i min vildaste fantasi kan föreställa mig drottningen beställa ett våffeljärn och skicka det till Santa Barbara! Jag kan bara inte komma över det, sa han då förbluffat.

Vi får väl se vad som väntar Archie, och även Lilibet, denna jul!

Foto: TT

LÄS MER: Nya beskedet om drottning Elizabeths hälsa

LÄS MER: Drottning Elizabeths beslut: ”Meghan portas från familjefesten”

LÄS MER: Silvias födelsedagsplan avslöjad – kungen ordnar hemlig fest