Camilla Läckberg brister ut i gråt – ärliga orden om barnen

Camilla Läckberg brister ut i gråt – ärliga orden om barnen

Camilla Läckberg kunde inte hålla tillbaka tårarna när hon öppnade upp om känslorna kring barnen.

Här är Sveriges 5 rikaste!
0:35

Efter reklamen: Här är Sveriges 5 rikaste!

(0:35)

Slå på ljud

Deckardrottningen Camilla Läckberg har inte bara hunnit bli en av Sveriges mest framgångsrika författare under sina 47 år på jorden. Hon har även blivit mamma till fyra barn.

Camilla har barnen Wille, 18, och Meja, 16, tillsammans med exet Micke Eriksson, som hon levde med fram till 2007.

2009 fick Camilla sonen Charlie tillsammans med polisen och tv-profilen Martin Melin, 54. Paret var gifta mellan 2010-2014.

Samma år som hon skilde sig från Martin fann hon kärleken på nytt i MMA-fightern Simon Sköld, 33, som hon gifte sig med 2017. Paret är gifta än idag och har dottern Polly, 4, tillsammans.

LÄS MER: Camilla Läckberg avslöjar sanningen om skilsmässoryktena

Camilla Läckberg brister ut i gråt – orden om sonen

Camilla är just nu bland annat aktuell i realityserien "Svenska powerkvinnor", som sänds i TV3 och Viaplay, där tittarna får följa hennes liv bakom kulisserna.

I det senaste avsnittet går Camilla och Wille ut på en shoppingrunda för att hitta en kostym till sonens student. Författaren blir då så stolt och rörd att hon inte kan hålla tillbaka tårarna.

– Jag blir väldigt sentimental när jag ser min lilla lilla kille som gick runt med sniglar i fickan när han var liten. Nu står han här med tjusig kostym och ser alldeles vuxen ut, säger hon.

Camillas fina ord om barnen: "Så fina människor"

Camilla förklarar att hon inte gråter för att hon känner separationsångest för att barnen håller på att bli vuxna, utan att det snarare handlar om stolthet.

– Jag tycker att de har blivit så fina människor. Jag är väldigt stolt över dem och jag är en lipsill och väldigt sentimental av mig och de brukar skämmas när jag gråter såhär, säger hon i programmet.

Svenska Powerkvinnor sänds på tisdagar på TV3 kl 21.00.

LÄS MER: Otroliga detaljer i Camilla Läckbergs nya lyxvilla – se bilderna

LÄS MER: Camilla Läckberg visar upp lyxköpet – specialdesignat bara för henne