Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Otroliga detaljer i Camilla Läckbergs nya lyxvilla – se bilderna

24 jan, 2022, 05:00 
AvIndra Nordemar

Camilla Läckberg och maken Simon Sköld har köpt ett nytt hus – och de lyxiga detaljerna genomsyrar drömhemmet.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Deckardrottningen Camilla Läckberg gick nyligen ut med att hon och maken Simon Sköld köpt ett nytt hem – detta efter att de sålt sin lyxvåning på Södermalm för över 40 miljoner kronor.

De senaste åren har präglats av husbygge och försäljning för makarna, då de i fjol blev klara med totalrenoveringen av lyxvillan som de kallar för Villa Lumos i Tyresö.

Nu har de två villor som de kommer pendla mellan – och de är båda två vad man kan kalla drömhus!

Camilla Läckberg och Simon Sköld köper drömvilla

Camilla och Simon med barn har tidigare bott i Enskede – och nu återvänder de till det idylliska området i södra Stockholm.

”Vi har helt enkelt bestämt oss för att flytta tillbaks till Enskede och har köpt ett hus där. Av många anledningar. Främst att det blir enklare för tre stora barnen bo i samma område som sina pappor. Men också för att vi saknat Enskede, trivs bättre i hus än i lägenhet, och att det blir smidigare sticka ut till huset i Tyresö”, skrev Camilla i ett inlägg på Instagram.

Annons

Den nya villan är byggd 1928 men totalrenoverad. Tio rum fördelat på 276 kvadratmeter, med flera lyxiga detaljer.

Lyxiga detaljerna i Camilla Läckbergs nya hem

bilder från mäklarfirman Husman Hagbergs hemsida syns stora ljusa rum med fiskbensparkett, ett stort och luftigt kök i gråa nyanser med köksö, flera badrum i marmor, gym och en lyxig spaavdelning med jacuzzi och bastu.

Tomten på 730 kvadratmeter har både pool, veranda och en stor yta gräsmatta.

Med andra ord – det de inte inte har i Villa Lumos har de nu i Enskede. Vad det nya hemmet får för namn återstår att se, efter inflyttningen i mitten av mars.

Foto: TT

Annons