Camilla Läckberg och Simon Sköld säljer lyxvåningen för 40 miljoner – spana in bilderna!

Camilla Läckberg och Simon Sköld säljer nu deras lyxvåning på Södermalm – för 40 miljoner kronor. Spana in de otroliga bilderna här!

Slå på ljud

237 kvadratmeter, etage, tre våningar och en magnifik terrass med utsikt över Stockholms innerstads takåsar – drömlägenheten som nu säljs av deckardrottningen Camilla Läckberg och maken Simon Sköld.

Paret har varit gifta i drygt fyra år, och under den tiden har de hunnit sälja lantstället i Norrtälje för 25 miljoner kronor, hittat ett nytt på Tyresö för samma summa (innan en totalrenovering), och nu säljer de sin fasta bostad.

Villa Lumos - Camilla Läckbergs och Simon Skölds drömhus

Camillas och Simons senaste jätteprojekt "Villa Lumos" stod nyligen klart för inflytt efter att det renoverats i minsta detalj.

Lyxhuset ute på Tyresö är på 400 kvadratmeter och består av tio rum. Den tillhörande 4379 kvadratmeter stora tomten har både pool och ministrand med en häpnadsväckande utsikt.

LÄS MER: Camilla Läckberg visar upp lyxvillan efter påkostad renovering – spana in bilderna här!

Resultatet blev bättre än vad makarna någonsin hade kunnat föreställa sig. De har därför svårt att lämna den luxuösa villan när de väl är där.

– Det var tänkt som ett sommarställe men vi trivs ju otroligt bra, både Simon och jag gillar ju att sitta ute på landet så vi har sagt att vi tar fram tills Polly börjar skolan, att lite känna oss för. Se om det fungerar att åka lite fram och tillbaka. Vi har inte bestämt oss. Men vi känner just nu att vi vill vara där så mycket som möjligt, har Camilla tidigare sagt till Expressen.

Camilla och Simon säljer lyxvåningen – för 40 miljoner kronor

Lägenheten som Camilla och Simon nu säljer är belägen på Södermalm och ligger ute med ett utgångspris på 40 miljoner kronor.

Den pråliga våningen består av sex rum och kök, två entréer och en 30 kvadratmeter stor terass som har utsikt över både Djurgården och Nacka.

Vart det bär av härnäst har makarna ännu inte yttrat sig om, men troligtvis är planen att Villa Lumos blir mer av en fast bostad snarare än ett sommarställe!

”Många frågar ofta varför, varför inte tänker vi. Nu är vår lägenhet till salu.”, skriver Simon på Instagram.

Camilla fortsätter:

"Vi står ju aldrig still i livet jag och Simon Sköld! Så nu har nya planer gjort att vi bestämt oss sälja vår helt magiska lägenhet på Söder"

Se bilderna på den lyxiga våningen nedan!

FOTO: Residence Christie’s

FOTO: Residence Christie’s

FOTO: Residence Christie’s

FOTO: Residence Christie’s

FOTO: Residence Christie’s

Foto: TT, Residence Christie’s

LÄS MER: Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxresa med privatjet – se bilderna!

LÄS MER: Bathina Philipson avslöjar verkliga relationen till Carolina Gynning: ”Jag är hennes svärmor”