Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Camilla Läckberg ryter ifrån mot kritiken: "Det är min rätt"

07 maj, 2022, 04:00 

Nu sätter författaren Camilla Läckberg ner foten, en gång för alla.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg, 47, är en av många kändisar som inte har något emot att dela med sig av sitt liv på sociala medier.

På Camillas Instagram får följarna nästan dagligen insyn i hennes lyxiga och fartfyllda liv – som innehåller allt ifrån renoveringar av bostäder till längre texter där hon uttrycker sin åsikt om olika ämnen.

Camilla är nämligen känd för att ofta dela med sig av sina tankar och känslor kring olika frågor, vilket många följare uppskattar. Samtidigt har hon också fått kritik för just detta.

Camilla Läckberg svarar på kritiken: "Det är min rätt"

I ett inlägg på Instagram tar Camilla upp det faktum att hon upplever att många tycker att hon "har så mycket åsikter om allt".

Annons

"Det där fascinerar mig. För har inte de flesta mycket åsikter om allt? Om allt från vädret, julkalendern, Sj:s förseningar, Trump, kriget i Ukraina, till vilken sida som är ”rätt” sida att breda smöret på på ett wasa knäckebröd", skriver Camilla i inlägget.

Författaren förklarar att hon ser sina följare som ”kollegor vid kaffemaskinen” och att det är därför hon med nöje delar sina åsikter på Instagram.

"Jag tänker mig noga för innan jag skriver, jag läser på, och jag ber alltid någon runt mig läsa innan jag publicerar. Dock glöm inte - likväl som jag använder min konsumentmakt till att kritisera - använder jag den också till att lyfta. Men att ha åsikter och uttrycka dem - det är min rätt, likväl som er", fortsätter hon.

Camilla påpekar även att det är helt okej att avfölja henne om man inte vill ta del av hennes åsikter.

Annons