Carina Bergfeldt reagerar på avslöjandet om Fredrik Skavlan: "Helt chockad"

08 feb, 2023, 13:02 
Carina Bergfeldt och Fredrik Skavlan

Carina Bergfeldt reagerar på det chockerande avslöjandet om Fredrik Skavlan.

Annons
Här tillrättavisas Carina Bergfeldt – efter miljonmissen
Här tillrättavisas Carina Bergfeldt – efter miljonmissen

Efter tolv år och över 280 avsnitt valde Fredrik Skavlan att lägga ner det ohyggligt populära programmet Skavlan. Alla undrade samma sak: vad skulle komma i dess ställe?

SVT hade en plan redo. De senaste åren har de lanserat Carina Bergfeldt som Sveriges nya talkshow-stjärna – och hon har skött uppdraget med den äran.

Carina Bergfeldt reagerar på avslöjandet – bilderna på Fredrik Skavlan

Fredrik och Carina är vänner utanför rutan, och den förstnämnda har hjälpt Carina med både råd och uppbackning. Han var på besök på Bergfeldt-redaktionen i veckan, säkerligen för att kolla läget.

Carina delade med sig av en rolig anekdot från visiten. Hon hade nämligen gjort en chockerande upptäckt om Fredrik.

"Fredrik Skavlan är på besök på redaktionen och använde idag en micro för första gången i sitt liv. Alltså fattar ni, karln är SEXBARNSPAPPA och har aldrig använt en micro. Jag var helt chockad och frågade hur han överlevt typ tio-femton år av att göra välling och han ryckte på axlarna och sa att han gör välling på spisen. Är inte detta bland det konstigaste ni har hört? Jag som micrar mat åt mitt barn typ morgon, middag, kväll och natt undrar ju hur den här människan är funtad", skriver Carina.

Annons

Skavlans relation med med Carina Bergfeldt

Det var efter fyra år som utrikeskorrespondent i Washington, D.C som Carina Bergfeldt till slut packade väskorna och flyttade hem till Sverige igen. Då kunde hon inte ana vad framtiden skulle bjuda på, en helt ny karriär som programledare.

Fredrik sände en sista säsong, och sedan tog Carina över efter att hon fått frågan av SVT.

– Mitt mål som tv-producent har varit att det här unika talkshow-formatet skulle överleva mig som programledare, och tack vare min kollega Carina Bergfeldt ser vi nu att detta är möjligt, sa Skavlan då.

Carina Bergfeldt gästas på fredag av bland andra Kalle Lind, Tommy Körberg och Edvin Törnblom.

Annons