Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carina Bergfeldts möte med exet – säger förlåt efter 25 år

17 jan, 2022, 19:00 

Carina Bergfeldt ber nu om ursäkt till sitt ex, 25 år efter uppbrottet.

Annons
Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”Brand logo
Stefan Löfvens intima avslöjande – hustrun Ulla säger ifrån: ”Väldigt detaljerat...”

Den hyllade journalisten och programledaren Carina Bergfeldt, 41, är sedan 2019 gift med den danske TV-journalisten Jesper Zølck, 43. De har även en son tillsammans, vid namn Hamilton.

I en intervju med Femina har Carina berättat att hon var i en relation med sportjournalisten Robert Laul, 45, när Jesper bjöd ut henne på en drink för flera år sedan.

– Jag tittade på det här meddelandet och allt i mig, varenda fiber i kroppen, ville svara ja. Men jag svarade att "tyvärr, det går inte, jag är upptagen, ha ett bra liv", berättar hon i tidningen.

Men Carina kunde inte sluta tänka på Jesper.

– När jag hade skickat det minns jag hur jag ställde mig bredvid en lyktstolpe och bara grät för det kändes så himla fel. Sedan gick jag hem och berättade för min dåvarande pojkvän att "han bjöd ut mig och jag ville säga ja, jag tycker att det är ett dåligt tecken för oss". Vi stannade ihop i tre–fyra månader till men sedan gick det bara inte längre.

Annons

Carina Bergfeldt ber om ursäkt till exet – 25 år senare

Men Carinas allra första kärlek upplevde hon vid 15 års ålder. På Instagram berättar hon nu att hon träffade den gamla ungdomskärleken, som nu arbetar som fotograf, nyligen.

"Kan vi bara stanna ett ögonblick i att min allra första kärlek i livet, som jag var ihop med som 15-åring, tog helt otroliga bilder när jag träffade honom nu såhär 25 år senare. Och detta trots att jag krossade hans hjärta som man gör ibland när man är ung", skriver hon och avslutar:

"Tack och förlåt."

Expojkvännen förlåter Carina – efter uppbrottet

Expojkvännen har lyckligtvis också gått vidare! I kommentarsfältet skriver han att han förlåter Carina.

"Tack för varma ord! Okej då, jag förlåter dig. Kan bara instämma, det var fint att mötas igen, efter 25 år", skriver han.

Slutet gott, allting gott, helt enkelt!

Annons