Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola i tårar efter händelsen med sonen Amadeus – såg allt

26 okt, 2022, 05:00 

Det blev en känslosam kväll.

Annons
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”Brand logo
Amadeus Sögaards ord om relationen mellan Carola och Runar: ”Inte asbra…”

Att sångfågeln Carola håller sin familj kär, råder det ingen tvekan om. Hon visar ofta upp dottern Zoe och sonen Amadeus, och spar inte på krutet när det kommer till att visa sin uppskattning.

Och det som hände under tisdagsskvällen var inget undantag, när känslorna fullständigt svämmade över.

Satsar på fotbollen

Tillsammans med ex-maken Runar Söögard fick Carola 1998 sonen Amadeus. Han valde en annan karriärbana än sin mor, och valde fotbollskorna snarare än scenkläder.

I fotbollslaget Brommapojkarna har han gjort stor succé, och i fjol förlängdes hans kontrakt med två år. Och han visar inga tecken på att skorna ska läggas på hyllan, tvärtom.

– Mitt långsiktiga mål är att bli en världsback. Om ens mål och visioner inte skrämmer en så är de för små, tycker jag, sa han tidigare i en intervju med Aftonbladet.

Men till sin mammas stora förtjusning har han ju tagit små kliv in i musikvärlden också, parallellt med fotbollen!

Annons

Carola och Zoe såg allt

Man kan lugnt säga att karriären går som på räls just nu. Under söndagen mötte Brommapojkarna laget Brage, och efter ett dramatiskt avslut slutade matchen med 3-2 till Brommapojkarna.

En viktigt vinst, eftersom denna säkrade lagets plats i Allsvenskan! Det är första gången sedan 2018 som laget är med och spelar i den högsta klassen, och på plats under den viktiga matchen var hela familjen.

Systern Zoe var självklart på plats.

Och vilka glädjescener det blev för mamma Carola, som satt bänkad under hela matchen!

– Jag har varit så otroligt nervös, att vara här på plats. Man går igenom så många känslor som förälder och publik, sa hon till SVT.

På sin Instagram delade hon bilder från matchen, och visar de starka bilderna från när familjen grattar sin vinnare vid plankanten.

Annons

– Ja....(här) står vi, släkten och gråter! säger hon i klippet.

Hon delar dessutom ett långt Instagram-inlägg där hon hyllar sonen, och det är tydligt att han hade ett stort stöd på läktaren:

"Min glada systers familj hördes och Amadeus flickvän med nära vänner och jag stod och hoppade med glädjetjut och ’happy tears’"

Vilken lycka!

Kvällens vinnare!

Foto: TT/Instagram

Annons