Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carola ryter till – efter orden om Zoe: “Förkrossad kärlek”

02 dec, 2022, 16:00 
Ibraheem Alsalman

Nu berättar folkkära artisten om relationen till dottern Zoe – och det är ärliga ord, minst sagt.
– Hon blev nästan min räddning, säger Carola.

Annons
Här överraskar Carola Victoria – med att sjunga "Happy birthday"!Brand logo
Här överraskar Carola Victoria – med att sjunga "Happy birthday"!

Carola Häggkvist är ständigt aktuell. Schlagerdrottningen är i dag på turné tillsammans med vapendragaren och vännen Måns Zelmerlöw.

– Jag tänker att vi båda är Eurovision-artister, och därmed drillade och slipade som i ett Formel 1-race. Det kräver ganska mycket, och vi har gått igenom den elden. Sen tänker jag på att vi är entertainers båda två, säger Carola till Expressen och fortsätter:

– Musikaliskt har man fortfarande den här poppen i sig. Det har ju du också Måns. Vi vill ju båda vara rockigare än vad vi är. Ha, ha, Samtidigt hade varken ”Heroes” eller ”Evighet” haft den där punchen utan rockkänslan.

Juste, för när nyheten damp ner som gjorde gällande att Carola och Måns skulle åka på turné så blev det, till en början, en förvånansvärt reaktion av många. Men en vecka in så är det mesta ren och skär succé.

Annons

Carola ryter till – efter orden om Zoe: “Förkrossad kärlek”

Och extra speciellt är det nu när det vankas jultider. Under turnén uppmanar succéduon till att tänka på alla som inte har någon att fira julen med, eller för den delen alla som fått sina hjärtan krossade.

– Ja. Mina jular har verkligen inte alltid varit rosenröda. Det är både skilsmässa och två föräldrar som är borta. Det har varit krossad kärlek, och ett barn varannan jul. Hur kul är det? Och så tror folk att allt är glammigt, säger Carola och berättar sedan att det har blivit bättre sedan Zoe kom in i bilden.

– Men sen kom Zoe, och då blev hon nästan min räddning. Det är både fint och lite sorgligt. Så jag har min dotter och jag har min tro. Jag känner mig rik på insidan, har fantastiskt många vänner, och känner mig förtröstansfull även om en del saker suger.

Carola säger sedan i intervjun med Expressen att hon uppvaktas av ett par personer, men vill inte avslöja flera detaljer.

– Men om du tänker på det där om jag har någon, ja då har jag några som uppvaktar mig. Det är jätteroligt. Rent relationsmässigt finns det några trevliga som jag inte riktigt har hunnit etablera någon mer kontakt med. Alltså jag jobbar lite för mycket märker jag. Det är jobb och Zoe, säger Schlagerdrottningen.

Annons