Carola skadad i "Stjärnorna på slottet"

Carola Häggkvist är en av de stora namnen i årets upplaga av SVT:s "Stjärnorna på slottet".

Då var det klappat och klart! Inspelningarna av Stjärnorna på slottet 2022 är klara. Men under en av stjärnornas aktivitet skedde en olycka. Nu visar Carola upp skadan.

Svenska kändisar – då och nu!
Slå på ljud

Carola Häggkvist, 54, är kanske den största stjärnan i den kommande säsongen av "Stjärnorna på slottet". Programmet har redan spelats in, men nu berättar schlagerdrottningen om en olycka.

Det är på Instagram som Carola publicerat ett bilspel på sitt stora blåmärke.

”Finn ett fel...”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Sista ’natten’ med gänget och man åker såklart på en riktig ’kyss’ på armen som jag upptäcker efter ett litet tag. Det hände på en av stjärnornas aktivitet (som än så länge är hemlig...). Det svedde till lite grann, sen kom bölden och lite senare färgpaletten.”

LÄS MER: Carola Häggkvist i bakslag under Stjärnorna på slottet

Carolas skador i tv-programmen

Carola menar att blåmärket matchar hennes ögonsmink, men att hon trots allt mår bra.

”Ingen fara med mig men skydden hade varit bra att ha på sig. Alltid lika spännande när man satsar allt man har. Tack för en spännande dag!”

Det är inte första gången som Carola skadar sig under en tv-inspelning.

När den folkkära artisten medverkade i "Så mycket bättre" skadade hon sitt knä under en cricketmatch och korsbandet gick av. Skadan har följt henne sedan dess, och det skulle visa sig under årets säsong av Let´s Dance – Carola, som var en av de tävlande i Let's Dance 2021, kunde inte slutföra säsongen på grund av sina skador.

LÄS MER: Sanningen om Stjärnorna på slottet: "Går hett till"

Stjärnorna på slottet 2022

Carola har varit flitig med att dela med sig av sin tid på Bäckaskog slott. Och genom hennes bilder kan man till viss del ana vad säsongen kommer innehålla.

Det vi än så länge vet om Carolas dag i det populära SVT-programmet är att den på något vis kommer rymma musik. I ett tidigare Instagram-inlägg kunde man nämligen skymta en mikrofon i bakgrunden.

Och hon verkade dessutom nöjd med sin dag.

"Sen rullade dagen på i all hast med glädje, sång, tårar och många frågor med fina summeringar från mina vänner! Vilka ljuvliga stjärnor de är. Och vilket crazy men fint liv jag har….", skrev hon då.

Nästa upplaga av ”Stjärnorna på slottet” har premiär i december i år. Och de som medverkar, utöver Carola, är komikern och skådespelaren Per Andersson, komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig och författaren David Lagercrantz.

Foto: TT

LÄS MER: Sanningen om bråket med Zlatan – Börje Salmings dotter talar ut