Carola visar upp sig helt utseendeförändrad – kan inte dölja sin reaktion

23 feb, 2023, 23:00 

Carola Häggkvist publicerade en bild med ett helt nytt utseende. Nu reagerar följarna på fotot – och alla säger samma sak.

Annons

Sångfågeln Carola Häggkvist är ständigt aktuell. Inte minst nu, när hon likt vår kung har ett jubileumsår framför sig. 40 år som artist kan ju inte alla skryta med, så det ska självklart uppmärksammas!

Det gjorde hon bland annat med ett foto på sina sociala medier. Men en detalj snodde all fokus. Carola har en helt ny look.

Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd
Zoes viktiga livsval – Carolas personliga stöd

Carola Häggkvists stora lyckan – nu berättar hon

Tänka sig – det var hela 40 år sedan den då 16 åriga Carola Häggkvist ställde sig på Melodifestivalens scen och tog hela Sverige med storm. Inte kunde hon då anat vart låten Främling skulle ta henne, men nu är det ju svårt att föreställa sig vad Melodifestivalen och nöjes-Sverige varit utan Carola!

Carola Häggkvist 1983 på turné i Nederländerna
Låten Främling tog Carola på resa runt om i världen. Här är hon ynka 16 år, på turné i Nederländerna efter vinsten.

Under året har hon en rad spektakel inplanerade för att fira fyra decennium på scenen tillsammans med sina fans. Tidigare meddelade hon att hon kommer ha sin alldeles egna show Carolafesten på mäktiga Avicii Arena, men det är inte enda chansen att se henne på scen i år.

Annons

Faktum är att hon kommer ge sig ut på en hejdundrande turne, i kyrkor, rockklubbar, konserthus och arenor. Detta för att fira hennes fyra olika "personligheter" på scen, rock, pop, gospel och musikal.

Nya bilden på Carola får tittarna att reagera

Dessutom har hon genomgått en utseendeförändring. Hennes karaktäristiska långa mörka svall har kortats ner rejält, och istället är det en 60-tals osande bob som pryder hennes hjässa. Jämför bara med bilden som ska visa på hennes mer rockiga sida – det är som två olika personer!

Detta har fått följarna att reagera stark – och alla tycker hon klär så bra i den nya looken. Men den verkar vara temporär. När vi sett henne efteråt, som i Carina Bergfeldts talkshow är det långa håret intakt.

"Alltid sååå fiiin och vackert hår" Lyder en av många kommentarer.

"Shit va snygg du äääär" Kommenterar en annan.

"Så snyggt!!" Skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons