Carolas ilska mot SVT: ”Vad är det frågan om?”

Carola häggqvist eurovision

TT

Carola Häggqvists inslag sjabblades bort – nu riktar hon kritik mot SVT.

Allt om Carola Häggkvist!
Slå på ljud

Carola Häggqvist var den som var utvald att leverera svenska juryresultatet i eurovision Song Contest i år, och hennes inslag blev något av en snackis då en ljudtekniker först syntes i bild och fick henne att tappa tråden.

Nu riktar artisten och före detta Eurovision-vinnaren kritik mot SVT efter att de enligt henne fått det att framstå som att det var Carola som gjorde en miss.

– Nu måste jag få reagera och försvara mig! Jag var verkligen REDO. Kära nån, vad är det frågan om egentligen när jag ser att SVT gör en pudel och lägger över teknik fadäsen på mig?! Med avsändare ’SVT nyheter’ inatt för å skydda sig själva. Jag blir uppriktigt illa till mods över agerandet, skriver Carola i ett inlägg på Instagram.

Carolas kritik mot SVT: ”Händer bara inte”

Hon beskriver hur hon såg ljudteknikern komma mot henne trots att hon visste att de i samma stund var live med kontakt med programledarna i Rotterdam.

– Jag sa försiktigt att ’vi är i sändning nu’ och tänkte bara att det här är ju helt otroligt och händer bara inte.. jag kunde bara ’le mitt i stormen’ och försöka samla mig. Då hade jag stått på plats i studion på samma fläck i 35 minuter med de kläder jag skulle ha på mig och fått en öronsnäcka i örat så jag kunde höra programledarna i Rotterdam!! fortsätter hon upprört.

Hon avslutar med att påminna om att det skulle bli en kul grej med hennes medverkan då det var 30 år sedan hon vann med Stormvind, och utlovar en fortsättning på sin kritik mot SVT.

LÄS MER: Skandalerna, bråket och kaoset i Nyhetsmorgon

LÄS MER: Kärlekskarusellen i societeten – alla har varit med alla

LÄS MER: Helena Segers okända liv – utan Zlatan