Carolas intima avslöjande om Måns Zelmerlöw – privata bilderna spreds i pressen

05 nov, 2022, 06:00 
https://image.svenskdam.se/larsa2.jpg.jpg?imageId=7273048&x=28.571428571429&y=9.3632958801498&cropw=60.606060606061&croph=52.238805970149&width=1318&height=1318
Lars Johansson
Carola Häggkvist och Måns Zelmerlöw
”Så mycket bättre”-aktuella Måns Zelmerlöw fick det intima ögonblicket avslöjat inför alla av Carola Häggkvist.
Och sedan dess har han tvingats genomgå en mycket svår period i livet.
”Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst”, skriver den framgångsrika artistens fru Ciara på Instagram.
Annons
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger
Måns och Ciara om tuffa gravidkampen: drabbades av missfall två gånger

Måns Zelmerlöw, 36, behöver ingen närmare presentation.”Idol”, ”Let’s dance”, Melodifestivalen, vinst I Eurovision Song Contest, ”Allsång på Skansen”.

Allt lundapågen tar i tycks förvandlas till guld. Och nu är han alltså aktuell i pågående säsongen av TV4:s succé ”Så mycket bättre”.

Har tackat nej till Så mycket bättre

Det blev tredje gången gillt för TV4, så många gånger var kanalen tvungen att ställa frågan innan Måns Zelmerlöw till slut tackade ja till att åka till Gotland och slå sig ner vid middagsbordet på Grå gåsen.

– Jag har ju alltid velat vara med, men jag har känt att ska man göra ”Så mycket bättre” vill man ha tid att verkligen sitta och fnula med de här låtarna. Nu känner jag att den tiden fanns, och jag är så glad att jag tackade ja, säger sångaren till SVT.

Annons
Recept.se Nyhetsbrev

– Piss-nervöst var det! Det var väldigt märkligt när den man ska tolka sitter rakt framför en och man har sex andra artister som sitter och stirrar på en.

Måns Zelmerlöw inför Så mycket bättre 2022 där han är en av deltagarna
Det var inte en självklarhet för Måns att tacka ja.

Tuffa perioden med frun Ciara Zelmerlöw

Men trots de enorma framgångarna har livet inte bara varit en dans på rosor för Måns Zelmerlöw.

I augusti 2020 berättade hustrun Ciara på Instagram att de drabbats av bland det värsta som kan hända en förälder.

”Det har varit hemska dagar, så jag vill bara berätta varför jag varit tyst. Tragiskt nog har vi förlorat vår lilla bebis. Detta är det andra ”tysta missfallet” vi har fått uppleva under detta år”.

Måns Zelmerlöw la sedan till:”Det har varit en tuff vecka. Tack för all support och tack till personalen på Hallands sjukhus för exceptionellt arbete. Ingen mer +1 men jag är så tacksam för den fina familjen jag redan har och är återigen imponerad över min starka, modiga fru som har gått igenom så mycket de senaste dagarna. Jag älskar dig”.

Annons

Han och Ciara har idag Albert, född 2018, och Ossian Matteus, född i augusti i år, tillsammans. Sedan tidigare har hon även sonen Archie. Familjen bor numera på landsbygden utanför London.

När nytillskottet kom till världen visade Måns Zelmerlöw upp sin lycka på sociala medier med orden:”Vi är evigt tacksamma”.”Det har varit en resa och vi är så glada för att äntligen får träffa dig vår lilla sumobrottare till son!”.

Incidenten med Carola – avslöjade bröllopet

Paret Zelmerlöw sa ja till varandra vid en ceremoni i solnedgången i Kroatien. På plats fanns en rad kända ansikten, bland andra Carola Häggkvist, Per Andersson, Jonas Björkman, Oscar Zia och Sarah Dawn Finer.

Det var mycket hysch hysch innan bröllopet och det fanns en vilja att hålla det hela en smula privat. Men så blev det inte. En hänförd Carola Häggkvist kunde inte hålla sig utan började helt sonika lägga ut långa sekvenser från vigseln på Instagram.

Annons

”Så oerhört vacker och rörande vigselceremoni med många kärlekssånger o ett innerligt och roligt vigseltal”, förkunnade ”Häggis”.

Alla som följde henne kunde se hur Måns Zelmerlöw och hans Ciara skred till altaret.

Trots detta verkar det dock inte finnas några hard feeling mellan de båda artistgiganterna. Inom kort ger de sig ut på en gemensam julturné och släpper singeln tillsammans.

“Vi är båda artister som ger mycket på scenen och därför kommer vi ha rätt lika syn på vad detta ska vara”, har Måns Zelmerlöw sagt till Aftonbladet.

Måns Zelmerlöw med frun Ciara Zelmerlöw
Måns och Ciara gifte sig 2019.

Foto: TT

Annons