Carolas pik till Petra Mede – mitt under tv-sändningen av Let's Dance

Carolas pik till Petra Mede under Let's Dance 2021

I den senaste säsongen av Let's Dance är Carola Häggkvist en av de kändisar som tävlar ute på dansgolvet. Och hon har redan seglat upp som en riktig storfavorit! Men de höga förväntningarna påverkar också Carola och i det senaste avsnittet var hon tvungen att försvara sig.

Här är ALLA tävlande kändisar i Let’s dance 2021!
Slå på ljud

Carola Häggkvist gör sig just nu redo för den tredje deltävlingen i Let's Dance. Lovorden har haglat in från start och under premiäravsnittet kammade Carola hem högsta poäng.

Carola Häggkvist om varför hon tackade ja till Let's Dance 2021

– Tajming är väldigt viktigt i livet och just nu känner jag att man är lite över medelålders, passar jättebra att få igång ”kärran”, med Tobias. Och bli det bästa jag kan bli för mina sista år, tänkte jag på att säga. Får hoppas att det blir länge. Men inför 40-årsjubileum 2023, och framför allt för att jag älskar att dansa, sa Carola Häggkvist vid pressträffen tidigare i år.

LÄS MER: Tittarna reagerar efter Suzanne Axells uppträdande

Hennes danspartner, Tobias Karlsson, är en erfaren koreograf och hyllar schlagerdrottningen och hennes kämparglöd.

Tobias Karlssons ord om Carolas insatser

– Ett sånt engagemang, en sån vilja och lyhörd elev som vill lära sig. Som bara suger åt sig av situationen, det är det bästa man kan ha som coach och tränare, med någon som bara vill lära sig, säger han.

Carola gick som sagt hårt ut med sin tango och med den efterföljande cha cha:n blev det inte riktigt lika många poäng av juryn. Ett poäng mindre, närmare bestämt.

– Man märker att du lägger otroligt mycket tid för att få rätt till musiken och för att få allt på rätt plats. Du satte en väldigt hög nivå förra veckan, du har utvecklats. Men för att utvecklats ännu mer, dina fötter är väldigt platta, sa jurymedlemmen Tony Irving till Carola efter dansen.

LÄS MER: Prinsessan Birgittas oväntade reaktion på prins Julian

När poängen var utdelade vände sig Petra Mede, som är ny programledare för den här säsongen till Carola för att fråga om satt ribban för högt.

– Kan man göra det?, svarade Carola med glimten i ögat.

Foto: TT