Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Carolas vägran – efter frågan om Runar

28 nov, 2021, 21:00 

Ex-maken Runar Sögaard är fortfarande ett känsligt ämne för Carola Häggkvist.

Annons
Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

När Carola Häggkvist gifte sig med den norska predikanten Runar Sögaard kunde nog ingen gissa vilket starkt intryck han skulle göra på svenska folket, deras förhållande blev ett av absolut mest omskrivna bland de svenska kändisarna.

Därför är det ingen skräll att Carola förekom flitigt i Runars självbiografi, “Gud gav oss tio bud – jag har brutit nio av dem” (förlaget Bladh by Bladh) som släpptes förra året.

Till norska VG sa han inför releasen att Carola ljugit om den verkliga orsaken till uppbrottet:

– Ja. I underhållningsbranschen i Sverige vet människor vad som var orsaken till uppbrottet. Men jag tror inte att jag ska prata öppet om det än. Sanningen kommer alltid att komma fram till slut.

I somras stod det klart att boken ska bli till film, något som bör innebära att även Carola ska skildras som en del av den historien. När Aftonbladet ställde frågan till Runar så lät svaret så här.

– Det var min första fråga och det är klart att svaret som jag fick var både ja och nej. Självfallet var det ju 13 år av mitt liv och även fast äktenskapet upphörde så blev Runar och Carola ett begrepp och vi har en son som är alldeles magisk, så det limmet mellan oss kommer aldrig försvinna, så är det bara, svarar Runar.

Annons

– Jag hoppas att det ska vara frid och fröjd och massa kärlek och en lång stor kram. Och hon får gärna sitta bredvid mig på biopremiären.

Nu har tidningen gjort en stor intervju med Carola och valde att fråga henne om hennes känslor kring att få sitt liv under tiden med Runar skildrat på bioduken. Svaret blev kort och tydligt.

– Jag tänker som så, att jag kommer inte ens svara på den frågan, säger Carola.

Annons