Casper Janebrink i tårar i Så mycket bättre – det tittarna inte får se

Casper Janebrink i tårar i Så mycket bättre – det tittarna inte får se

Så mycket bättre är inne på säsong 12, och artisterna gör succé på scen i år igen. Nu berättar Casper Janebrink om den omtumlande upplevelsen.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Så mycket bättre är musikprogrammet där stora svenska artister tolkar varandras låtar. Men det finns inte plats för hur många som helst, vanligtvis brukar åtta artister ta plats runt lunch- och middagsborden på Grå Gåsen på Gotland.

I år är Casper Janebrink en av många folkkära deltagare. Han har gjort dundersuccé med främst Arvingarna och därför blev flera överlyckliga när han anlände till det omtalade huset – såväl tittare som deltagare. Och han gjorde inte vilken entré som helst – kaxigt åkte han in genom grindarna på en motorcykel.

Casper Janebrink om tiden i Så mycket bättre

Något som de andra i programmet påpekar är Caspers positiva syn på livet, vilket han också bekräftar att han har.

– Min bild av dig, som också hittills har varit sann, det känns som att du har ganska positiv syn på livet, säger Maxida Märak som precis anlänt, varpå Casper svarar:

– Jo men det stämmer nog. Jag försöker se livet från den ljusa sidan, Och det kanske ibland ses som att man är väldigt ytlig och så. Men det finns ju djupare grejer inom mig också.

Det tittarna inte får se i TV4:s Så mycket bättre

Men det är mycket tittarna inte får se i TV4:s populära program. De flesta tänker säkert att de äter och dricker gott och njuter av det goda livet. Men sanningen är att inspelningarna från morgon till kväll är rätt intensiva, och det gör nog också att de allra flesta blir lite extra känsliga.

I en ny intervju med Expressen berättar Casper nu om sina känslor efter programmet.

– Först tänkte jag: ”Jag är inte den killen som kanske sitter och gråter i tv och blir tagen”. Men jag blev överraskad, man blir väldigt tagen. Jag vet inte om det har att göra med att det är så intensivt allting.

Men trots det intensiva schemat och alla nya starka intryck verkar det som att alla deltagare genom åren håller med om en sak – en av de bästa veckorna någonsin.

Flera av de som tidigare medverkat i Så mycket bättre har yttrat sig om hur bra de hade det, och att det troligtvis var en av de bästa tiderna i deras liv med alla nya band som knutits.

Och Casper är inget undantag.

– Det är en av de bästa musikaliska upplevelserna jag någonsin har fått vara med om.

Foto: TT, TV4

LÄS MER: Sanningen om Siw Malmkvists avhopp i Så mycket bättre – deltagarnas sorg efter beskedet

LÄS MER: Bianca Ingrossos lögn om nya lyxlägenheten avslöjas