Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks miljonvinst efter äktenskapsavslöjandet

14 aug, 2022, 16:00 
Casper Janebrinks miljonvinst efter äktenskapsavslöjandet

Inte illa!

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Casper Janebrink, 52, är en av värdarna när Bingolotto sommarkväll kör i full gång på söndagskvällarna. I programmet har han självfallet sällskap av programledar–kollegan Agneta Sjödin som också är med och leder tittarna igenom programmet.

Casper har på vissa, mindre musikfokuserade sätt, varit superaktuell sedan i vintras. Detta mycket pågrund av sitt kärleksliv som har varit omdiskuterat och haft sina upp och- nedgångar detta året.

I februari stod det klart att Casper Janebrink skulle skilja sig från Helena Janebrink, 44, efter deras 20 år som gifta. Han träffade då Therese Andersson, 33, några månader inpå.

När nya flickvännen Therese visade sig vara relativt långt gången i en graviditet kände Casper att det var dags att uttala sig om hans relationer.

Annons

– Vi hade träffats ganska länge bakom kulisserna och det är förstås alltid fel att göra så, sa Janebrink till Aftonbladet i en intervju.

Det var alltså inte helt avslutat mellan Helena Janebrink när Casper träffade nya kärleken Therese som han nu väntar barn med.

Sålde Villan i Floda – blev en succé

Exmakarna Helena och Caspers hus i Floda har nu gett en otrolig vinst vid försäljning!

Huset är 170 kvadratmeter stort och är byggt som en hästsko med ett insynsskyddat uterum i mitten. Den har även pool på uteplatsen. Huset visades stolt upp av Casper under 2021 för tidningen Leva och bo.

När Casper köpte huset så gjorde han det för 7,5 miljon, men att sälja huset skulle komma att verkligen löna sig för dansbandssångaren. Han gick verkligen med vinst!

Huset som är arkitektritat och byggdes år 2015 är nu sålt. Det står klart att den specialritade villan har sålts för hela 9,5 miljoner kronor, det skriver Nyheter24.

Inte illa!

Foto: TT

Annons