Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks och 18 år yngre sambon Therese beslut efter två år ihop

09 maj, 2024, 09:00 
Här är parets nya beslut.
Annons

Det var 2022 som Arvingarnas Casper Janebrink och hustrun Helena meddelade att de valt att separera efter 23 år ihop.

Kort därefter visade Casper upp sin nya kärlek: 18 år yngre Therese Andersson. Nu har det lyckliga paret fattat ett beslut ihop.

7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

Så träffade Casper Janebrink sambon Therese Andersson

Casper och Therese träffades för första gången på det gymmet de bägge tränade på.

– Vi sågs två till tre gången i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet, har Casper sagt till Året runt.

Annons

Det gick fort för det nyblivna paret, och för Aftonbladet berättade Casper att de träffats "bakom kulisserna" ett tag. Kort efter kärleksavslöjandet avslöjade Casper också att han skulle bli pappa på nytt:

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring, sa han till GP då.

Sonen Hugo föddes i slutet av september 2022, och idag bor familjen ihop i en villa i Lerum. Therese arbetar till vardags som mäklare, men skymtas titt som tätt vid Caspers sida på röda mattan.

Casper Janebrink och Therese Andersson
Casper Janebrink och Therese Andersson.Jari Kantola/TT
Annons

Casper Janebrinks och flickvännen Therese beslut

Casper och Therese vet hur man sätter guldkant på tillvaron, och berättar nu att de tagit sig en liten paus från jobbet och regn och rusk hemma i Sverige.

– En härlig vecka på Mallorca blev det med utflykt till Palma och skönt häng vid pool och hav, skriver Casper På Instagram.

Redan kort efter hemkomsten var det dags för Casper att jobba igen. Under onsdagskvällen närvarade han vid Grammisgalan i Stockholm, och torsdagen inleddes med att gästa Nyhetsmorgon.

Foto: TT

Annons