Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter omtalade otrohetsskandalen – Casper Janebrink avslöjar: "Så träffade jag Therese"

16 aug, 2023, 11:30 
Vendela Lönnqvist
Nu berättar Casper själv.
Nu berättar Casper själv.

Det har länge varit många frågor och lite svar från Casper Janebrink om otroheten – fram tills nu.

Annons
7 saker du inte visste om Casper JanebrinkBrand logo
7 saker du inte visste om Casper Janebrink

2022 var ett omtumlande år för Arvingarnas frontfigur Casper Janebrink, 53.

Casper Janebrink och otrohetsskandalen

Det var i samband med att hans dåvarande fru Helena Janebrinks, 45, plötsliga beslut att ansöka om skilsmässa som det uppdagades att sångaren träffat en ny – den nu 35-åriga Therese Andersson.

Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

"Hej allihopa tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner, vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet", skrev Casper i texten under ett Instagram-inlägg.

Annons

Therese var gravid vid tiden för skilsmässan mellan Casper och Helena

Vid tiden för skilsmässan mellan Helena och Casper visade det sig sedan att Therese var gravid, vilket spädde på ryktena om en otrohetsskandal.

Det skulle inte dröja länge förrän Casper erkände otroheten, något han diskuterade tillsammans med Aftonbladet.

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. ”Jag visste inte att du var sådan, fy…”. Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också.

Så träffades Casper Janebrink och Therese Andersson

Casper har tidigare varit väldigt fåordig kring hur han och Therese träffades. Det enda han avslöjat är att paret träffades på gymmet.

Nu ger han dock en mer utförlig berättelse om hur det gick till när de träffades.

– Jag och Therese sågs första gången på gymmet där jag tränar. Vi hamnade intill varandra i samma träningsklasser och började med tiden prata, säger han i "Året Runt" och fortsätter:

Annons

– Vi sågs två till tre gången i veckan, i samband med de här träningspassen och lärde känna varandra. Till slut insåg jag att jag började längta efter de här tillfällena då Therese kunde dyka upp på gymmet.

Därför blev Casper Janebrink kär i Therese

Han förklarar att det som fångade hans intresse var Thereses humor och intelligens – men att början på deras kärlekshistoria gick lite väl fort.

– Men allt gick väldigt fort och i helt fel ordning. Det var inte planerat men Therese blev gravid och vi är nu föräldrar till Hugo.

Casper Janebrinks son med Therese Andersson

I september blir deras gemensamma son ett år gammal. Han är bonus-lillebror till Caspers numera vuxna barn Alice och Felix. Och att få barn i 50-årsåldern bidrar enligt sångaren till "blandade känslor".

– Jag tror att jag är ungefär på samma sätt till Hugo som jag varit till mina andra barn, en rätt busig pappa.

Annons