Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Casper Janebrinks vassa markering efter ex-frun Helenas hårda ord – inför alla

03 maj, 2022, 05:00 
Casper Janebrink och Helena Janebrink

Nu visar Casper Janebrink tydligt vart han står.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Arvingarna-stjärnan Casper Janebrink har kanske inte haft den mest friktionsfria skilsmässan med ex-frun Helena Janebrink. Det var efter 23 år tillsammans som de tidigare i år valde att gå skilda vägar.

Efter att ha varit lagom sparsamma med att tala om den brustna relationen, valde Helena att säga några hårda och välvalda ord om skilsmässan till media. Och nu är det Caspers tur att sätta ner foten...

Beskriver skilsmässan som en befrielse

Det var på alla hjärtans dag som det forna paret beslutade sig att gå ut med nyheten.

"Vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner", skrev Casper Janebrink på Instagram då.

"Vi vill inte tappa den vänskap vi byggt upp under dom 23 år vi levt tillsammans , därför skiljer vi oss som vänner för familjens bästa, tråkigt såklart men detta känns ändå som den bästa vägen att gå vidare i livet."

Annons

Beslutet tycks dock inte bara varit tungt. Helena Janebrink valde att tala ut om skilsmässan i Hänt, och sparade inte på krutet.

– Nu ska Casper och jag skiljas och det känns som en befrielse! Jag mår superfint, jag har massor av roliga saker att se fram emot, säger hon glatt.

Caspers markering

Inte bara ledsna miner alltså, och faktum är att ex-paret fortfarande bor under samma tak.

– Hur det känns att bo med sitt ex? Underbart! Nej, men det är bara att bita ihop. Det har jag gjort länge nu. Jag vet hur man gör, berättar Helena för Hänt.

Ja, hur stämningen i villan utanför Göteborg var efter att Helenas hårda ord spreds som en löpeld kan man bara spekulera kring. Men nu väljer Casper att visa vart han står, med en simpel men talande aktion.

Han har nämligen beslutat sig för att avfölja Helena på Instagram, rapporterar Hänt.

Kanske känns det tufft att tvingas påminnas om sitt ex varje dag på sociala medier, men fram tills juni är det oundvikligt, då Helenas flyttlass går. Hon avslöjar för Hänt att hon planerar att flytta in till stan, medan Casper har köpt "något gammalt ruckel i Floda".

Annons

Foto: TT

Annons