Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders lever inte ihop – berättar nu: "Han är i Sverige"

17 maj, 2024, 05:30 
Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli och Anders Jensen har varit gifta i nio år, men de delar inte en vardag ihop på traditionsenligt vis...
Annons
5 saker du inte visste om Anders JensenBrand logo
5 saker du inte visste om Anders Jensen

Charlotte Perrellis, 49, och Anders Jensens, 47, kärlekssaga är en fascinerande sådan, med ett gott slut!

Allt började med att Anders skrev ett modigt Facebook-meddelande till artisten när hon var nyskild – snart pratade de i telefon sju timmar varje kväll!

Efter det första fysiska mötet gick kärleken verkligen inte att förneka. 2015 sa de "ja" till varandra och sedan dess har mycket hänt, inte minst med parets boendesituation.

Charlotte om skiftet med Anders

Charlotte och Anders har mycket gemensamt, så som ambition, drivkraft och företagsamhet. Båda har jobbat hårt på sina håll, men lite olika intensivt i olika perioder.

På sin blogg har Charlotte berättat att hon i början av förhållandet var den som far och flängde med jobb medan Anders fick följa med på turnéer och se efter barnen.

Annons

Men den senaste tiden har ett skifte skett. Redan för några år sedan beskrev Charlotte den nya dynamiken där Anders var den som reste mer i jobb och hon den som följde efter.

Och nu ger artisten oss en uppdatering om situationen. Anders jobbar fortfarande väldigt, väldigt hårt. Ja, det är så pass att det inte är standard för paret att bo ihop!

Charlotte om att inte bo med Anders

Redan i december berättade Charlotte om det speciella upplägget. Då gästade hon och maken "Hellenius hörna" och när frågan om deras boendesituation kom på tal blev Charlotte först tyst:

– Ja, mitt hem just nu är ju Marbella. Men var Anders bor, det vet jag inte riktigt…, sa hon då med ett skratt.

Anders tog vid och beskrev hur han "flaxar lite runtom Europa" på grund av sitt jobb. Och så är det fortfarande, kan Charlotte avslöja i en ny intervju med Expressen.

Annons

På frågan om Anders jobbar från Spanien blir svaret:

– Från alla länder skulle jag säga. Så jag är bara glad när jag får se honom här hemma, och just nu denna vecka är han faktiskt här och barnen är överlyckliga och bara: "Hurra… pappa är hemma!".

– Han är i Sverige mycket också och har kontor där. Och så har han huvudkontor uppe i Madrid eller om det är i Barcelona?

Vad är det då Anders gör med som tar upp så mycket tid? Jo, han är VD för hela Europa-delen av företaget Ryds bilglas som skördat framgång efter framgång under Anders ledning. Och bakom ligger alltså en hel del slit och resande!

Foto: TT

Annons