Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Charlotte Perrelli avslöjar nya drömbygget – planerna för fjärde lyxhuset med maken

12 apr, 2023, 12:00 

Charlotte Perrelli berättar nu om planerna.

Annons

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har tak över huvudet så det räcker, och blir över. Tillsammans har det äkta paret tre villor runt om i världen – och nu verkar det som paret går i tankarna att skaffa fler.

Nu berättar Charlotte Perrelli om drömbygget, på en exklusiv ö.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrellis alla hus – lyxiga detaljerna

Paret Perrelli/Jensens boenden är ingen blygsam historia. Faktum är att det finns ett lyxhus för varje klimat. Till vardags är det villan i Djursholm som paret tillbringar sina dagar i. Prislappen? I skrivande stund ligger den på hisnande 44 miljoner kronor.

Annons

När vintern kommer och det vankas skidåkning packar familjen ihop och beger sig till Åre. På den populära skidorten behöver de inte trängas i fullbokade hotell bland turister och glada skidåkare, de har sin alldeles egna lilla oas.

När det är lite för kyligt i Sverige, eller när sol och bad kallar, så finns det ett hus för det. I spanska Marbella har paret länge haft en gigantisk villa med pool och takterass, men i fjol blev det känt att den sålts för 69 miljoner kronor. Nu är de i full gång med att slutföra sitt nya boende på semesterorten.

Annons

Charlotte Perrelli om drömplanerna för nästa hus

Men ännu har de inte fått nog. Charlotte och familjen har rest på en hisnande lyxresa till Maldiverna över påsk, en plats de håller varmt om hjärtat.

Då avslöjar Charlotte en dröm hon har – att bygga ett fjärde hus där.

"Vi älskar denna platsen. Oerhört mycket!

Redan förra gången vi var här tittade vi på tomt för att bygga. Det är otroligt lockande vill jag lova. " Skriver hon på sin blogg.

Huruvida det är en dröm långt bort, eller om makarna de facto planerar ett fjärde hus på Maldiverna återstår att se. Men en sak är säker: den kommer vara i tryggt sällskap.

Foto: TT

Annons