Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli i tårar efter händelsen med maken Anders

11 okt, 2022, 04:00 

Det blev en riktig känslostorm.

Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen kan med rätta att beskrivas som ett riktigt succépar. Både på kärleks- och jobbfronten rullar allt på som på räls – en riktig framgångssaga.

Nyligen var paret med om en händelse som fick Charlotte att brista ut i tårar, lyckligtvis av glädje.

Lyxhuset till salu

Tillsammans i lyxhuset i Djursholm lever paret ett bekvämt liv. Så pass bekvämt, att om varmare breddgrader kallar har de ytterligare ett bohag i Spanien att fly till.

Den soldränkta villan är hela 375 kvadratmeter stor och ligger i den populära semesterorten Marbella. Men nu har Charlotte och Anders fått nog. Efter bara tre år ligger villan nu ute till försäljning, och det är dags för nästa lyckliga ägare att ta över nycklarna.

Annons

Vad kostar en rymlig villa på fem sovrum och lika många badrum belägen i en exklusiva Marbella då? Inte en krona mindre än 74 miljoner kronor ligger den ute för.

Tårarna efter makens gest

Tillbaka till Sverige, där händelsen som fick Charlotte tårfylld ägde rum. Den 7:e oktober firade hon sin 48-årsdag och hon firades rejält av maken och familjen med lunch och lyxiga presenter.

Det blev födelsedagslunch på Monrads och häng med familjen, och dagen rundades av på scen med en egen spelning på Stadshuset. Enligt Charlotte är det barnen och maken Anders som stått för planeringen, och insatserna lämnade inte henne oberörd.

"Men käre tid så fotad jag har blivit.

Min man är otrolig….. ♥️

Mina barn, såå ambitiösa. Som de har planerat och fixat för mig. Blir alldeles gråtmild.

Syrran. Mamma och pappa!!! ♥️♥️♥️" skriver hon på sin blogg om den fina händelsen.

Foto: TT

Annons