Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli tipsar följarna om läkarbesök – för 60 tusen kronor: “Otroligt bra”

07 okt, 2022, 10:00 

Här håller hon inte tillbaka!

Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Att Charlotte Perrelli har klirr i kassan är ingen hemlighet, tvärtom. Detsamma gäller maken Anders Jensen, som tack vare sina entreprenörsframgångar kan njuta av ett riktigt miljonregn.

Paret kan därmed unna sig ett riktigt bekvämt liv, som gärna spenderas på varmare breddgrader. Men det finns fler ställen att stoppa pengarna på – som ett läkarbesök.

Därifrån kommer Charlotte Perrellis pengar

På sina sociala medier delar paret gärna med sig av sin glamourösa vardag. Långa sommardagar i lyxhuset i Marbella, som nu ligger till salu och exklusiva hotellvistelser är numera vardagsmat.

Men varifrån kommer pengarna egentligen? Faktum är att Anders Jensen är VD för det oerhört framgångsrika företaget Ryds bilglas, och kunde under 2020 plocka ut en fastställd förvärvsinkomst på 2 934 795 kronor, skriver Nyheter24.

Bara det ger en månadslön på drygt 250 000 kronor, och enligt Nyheter24 kunde frun Charlotte året dessförinnan roa sig med en månadslön på 184 000 kronor.

Annons

Utöver detta är paret verksamma i bolag, varav ett gemensamt som under 2019 omsatte runt 6 200 000 kronor. Även detta rapporterar Nyheter24 om.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen
Paret kan verkligen njuta av det goda i livet!

Hälsokollen – för tusentals kronor

De har alltså alla möjligheter att unna sig, och förutom materiella ting lägger Charlotte krut på det kanske mest värdefulla vi har: hälsan. Den tillhör ju tyvärr de få saker som inte går att köpa för pengar, men visst kan man om plånboken tillåter satsa på förebyggande åtgärder.

Det är precis vad Charlotte gjort, som hon också delar med sig av på sin blogg.

"Idag var det dags för en rejäl genomgång av kroppen…..scannar/ röntgar hela kroppen även med kontrastvätska. Gör ultraljud. Arbets EKG… känns otroligt bra. Träffa läkare som är grymma! Se över det viktigaste vi har. Vår kropp och vår hälsa."

Annons

Denna genomgång kostar från 28 000 kronor, men har även en premiumvariant för 57 000:-. På klinikens hemsida beskrivs behandlingen som "undersökningen för dig som vill förebygga framtida problem med din hälsa och ändra din livsstil."

I den tre och en halvtimme långa genomgången ingår förutom en klinisk undersökning av en läkare bland annat en magnetkamera på hjärnan, ultraljud och blodanalyser. Slår man på den stora trumman och väljer premiumbehandlingen ingår en betydligt mer omfattande hälsokoll.

Magnetkameran skannar bland annat av nedre och övre buken, lungorna, tjocktarmen och aortabågen, istället för bara hjärnan.

Vilken Charlotte valt att slå till på är oklart, men då hon skriver att hon röntgat hela kroppen med kontrastvätska kan det peka på den dyrare varianten.

Foto: TT/Instagram

Annons