Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders Jensens exklusiva hotellvistelse – chocksumman för bara en natt!

11 sep, 2022, 09:00 
Smakar det så kostar det – det kan paret skriva under på.
Annons
7 saker du inte visste om Charlotte PerrelliBrand logo
7 saker du inte visste om Charlotte Perrelli

Det är nog ingen som trott att det går någon nöd på paret Charlotte Perrelli och Anders Jensen, men om det fanns några tvivel slår de hål på den myten här och nu.

Paret befinner sig just nu i grannlandet Danmark, och har tagit in på femstjärnigt lyxhotell – och det märks på prislappen...

Missnöjet över hotellet

Men det är inte bara lyx och flärd i grannlandet, man får inte glömma att Charlotte och Anders faktiskt också är småbarnsföräldrar. Och många kan nog stämma in att det sällan blir särskilt exklusivt...

Under helgen åkte familjen på en härlig resa till Legoland, en dröm för vilka småbarn som helst! På bilder från resan ser småttingarna ut att ha en fantastisk dag på äventyrsparken, men frågan är om föräldrarna var lika nöjda. De bodde på parkens tillhörande hotell, och Charlotte själv hade ett och annat att säga till om.

"Måste dock säga att hotellet hade mer att önska. Bortsett från facilitet för oss vuxna så hade jag nog trodd att de skulle gått ännu mer “all in” för barnen. Maten hade gått kunnat höjas någon nivå ….Tanken är god men det saknas en del. Hotellet känns också väldigt slitet." Skriver hon på sin blogg.

Annons

Som tur är väntade lyxen precis runt hörnet...

Hisnande summan

På sin Instagram visar Charlotte att hon och maken (och barnen går även de att skymta) på ett exklusivt hotell. Närmare bestämt, historiska Hotel D'Angleterre beläget i Köpenhamn. Det är ett femstjärnigt hotell, och i Charlottes videon ser man att det i rummet finns ett separat vardagsrum, ett rymligt sovrum, stilren elegant inredning och ett vackert badrum.

Anrika Hotel D'Angleterre.

Prislappen? Den är minst sagt svindlande. Jämför man med bilder hotellets hemsida, har paret med stor sannolikhet slagit till på en "Deluxe 1 Bedroom Suite", och den är definitivt deluxe.

Annons

En natt i det flådiga rummet går loss från 17 000 svenska kronor, ända upp till över 26 000:- beroende på din framförhållning. I priset ingår alla bekvämligheter man kan tänka sig, och tillgång till hotellets spa- och träningsfacilitet. Aningen lyxigare än Legoland-hotellet, kan man tänka sig!

Se Charlottes bilder från rummet nedan!

Annons
Annons

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons