Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders bekräftar lyckan – efter alla frågetecken: "Blir fler i familjen"

02 jan, 2023, 08:00 

Nu berättar Charlotte själv om hur familjen förändras!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen kom under förra året med beskedet om att de sålt sin pampiga lyxvilla i Marbella – efter tre ynka år.

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Det oväntade beslutet fick många att undra, de verkade ju onekligen trivas bra i det stora vita huset. Men nu berättar makarna varför!

Därför sålde Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxvillan

Låt oss spola tillbaka bandet. Det var 2019 som familjen fick nycklarna till sitt semesterboende på varmare breddgrader. Villan rymde hela fem rum och sex badrum på dess 745 rymliga kvadratmeter, och där inne fanns alla bekvämligheter.

En hisnande havsutsikt, en stor pool perfekt för bus och en glassig takterass. På somrarna flydde familjen den tidvis kyliga svenska sommaren för att spendera den på Marbella, och gång på gång uttryckte Charlotte hur nöjd hon var med huset.

Annons

Men sedan, i slutet av förra sommaren, spreds det bilder på huset från en mäklarbyrå. Kan det verkligen vara samma hus? Ja, faktiskt.

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skrev hon då i ett sms till Expressen.

Charlotte Perrellis besked om familjen

Huset såldes utan vidare problem, och enligt källor till Hänt gjorde paret en vinst på hisnande 20 miljoner kronor när försäljningen gick i lås. Det fanns alltså gott om pengar för att skaffa sig ett nytt hus, och det är precis vad som hänt!

– Vi köpte ett nytt hus redan i februari. Vi flyttar in i sommar och vi ser fram emot det. Huset ligger inte alltför långt ifrån vårt nuvarande hus, skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Anders Jensen och Charlotte Perrelli
Det blir ett spännande år för paret!

Men Charlottes ord om att familjen växer fick såklart många att undra. I hennes kommentarsfält frågade sig många varför de egentligen ska flytta från sitt älskade hus.

Annons

Skulle kanske Mozart få sig en hundkompis? Nu berättar hon på sin blogg hur det ligger till!

– Vi bygger….. och bygger och bygger. Det blir större eftersom vi blir fler i familjen. Flickvänner kommer in i bilden och det krävs rum för allt och alla.

Så härligt för Charlotte och Anders den redan stora familjen blir ännu större! De håller ju familjen varmt om hjärtat, och spenderar gärna tid tillsammans hela gänget.

Huset planeras just nu in i minsta detalj, och har man sett paret Perrelli/Jensens andra lyor vet man att det kommer bli riktigt snyggt.

– Denna gången blir det customized för oss och alla får sitt på det sätt de vill ha det. Det här är en dröm för alla i familjen och vi skissar och väljer som om det vore julafton varje dag, skriver Charlotte på sin blogg.

Foto: TT/Instagram

Annons