Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrelli och Anders Jensens besked efter tre år: "Vemodigt"

16 nov, 2022, 12:30 

Nu berättar makarna.

Annons
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!Brand logo
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen har under den senaste tiden haft mycket att stå i. De har beslutat att lämna sin lyxvilla i Marbella efter tre ynka år, och huset lades ut till salu.

Nu är villan såld – till en hisnande summa.

Därför säljer de lyxvillan

Det blev en kort men intensiv förälskelse för familjen och den 745 kvadratmeter stora villan. Sedan köpet har somrarna spenderats i semesterorten Marbella där den är belägen, men härlig pool och havsutsikt.

Och trots att villan rymmer fem rum och sex badrum verkar de ha växt ur den. I slutet av sommaren bekräftade de nämligen för Expressen att det är dags för ett nytt kapitel:

”Det stämmer. Familjen växer och behoven ser annorlunda ut”, skrev hon då i ett sms till tidningen.

Annons

Det visar sig att den var eftertraktad, för paret behövde inte kämpa särskilt hårt för att få den såld. På sin Instagram berättar Charlotte om glädjen, och säger att nya äventyr väntar.

"Vi har några månader kvar att tillbringa här men sedan lämnar vi över nycklarna till nästa ägare. Som vi har njutit av detta ställe" Skriver hon bland annat.

Parets miljonvinst

Super-entreprenören Anders Jensen verkar oerhört nöjd med husaffären, och det är inte förvånande.

”Jag kan säga att vi är nöjda med försäljningen. Det gick väldigt snabbt och smärtfritt och såldes redan på den tredje privata visningen.Det är lite vemodigt att sälja eftersom vi verkligen älskar detta hus, men vi är exalterade över vårt nya hus och vår kommande resa”, skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Visst ska han vara nöjd, enligt källor till Hänt gick huset loss för svindlande 69 miljoner svenska kronor. Vad paret köpte huset för när det begav sig för tre år sedan har de inte velat berätta, men det har ryktats om en summa på 50 miljoner.

Det betyder alltså att Charlotte och Anders gjort en vinst på dryga 20 miljoner kronor – det är inte fy skam!

Foto: TT

Annons