Charlotte Perrellis kamp – tydliga vägran med bonusdottern: "Skulle aldrig!"

Anders Jensen och Charlotte Perrelii.

Charlotte Perrelli har dragit en tydlig gräns med sin bonusdotter Izabelle.

5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen
1:23

Efter reklamen: 5 frågor & svar om Charlotte Perrelli & Anders Jensen

(1:23)

Slå på ljud

Svenska artisten Charlotte Perrelli är en av Sveriges mest folkära sångare. Under två tillfällen har schlagerdrottningen vunnit Melodifestivalen och 1999 stod hon även som segrare i Eurovision Song Contest.

2015 gifte sig Perrelli med Anders Jensen och de har fått sönerna Adrian och Alvan ihop. Schlagerdrottning har två söner sedan tidigare, Angelo och Alessio, med ex-maken Nicola Perrelli, som är bror till Emilio Ingrosso.

I och med giftemålet med Jensen fick Perrelli även en bonusdotter i Izabelle, vars mamma är TV4-profilen Suzanne Sjögren.

Men bonusfamiljelivet är inte enkelt, det medger Perrelli. Dock har hon och Anders Jensen hittat ett sätt för att få allt att fungera.

Charlotte Perrellis kamp med bonusdottern

– Det är aldrig superenkelt och det finns inga enkla recept eller ”det här är modellen som funkar för alla”. Men det som vi gjorde var att vi ganska tidigt bestämde att han tog huvudansvaret för sin dotter och jag tog huvudansvaret för mina pojkar och vi pushade ingenting, säger hon i podcasten "Bathinas skilda möten".

Perrelli fortsätter:

– Vi märkte ganska tidigt på våra barn att ingen av barnen ville bli stressade in i det här. Det är ingen som vill bli tvingad att älska en ny människa, så att pusha in de i något nytt kände vi inte var rätt väg att gå.

Schlagerdrottningen Perrelli berättar i "Bathinas skilda möten" att hennes och Anders gemensamma barn var en viktig nyckel för att få ihop hela familjen.

Perrellis tydliga gräns: "Skulle aldrig"

– Det blev ju en pusselbit såklart. Det var ju det bästa som kunde ske, för alla älskade samma person. Så det var fantastiskt.

I podcasten får Charlotte Perrelli frågan om hon någonsin skällt på sin bonusdotter Izabelle.

– 100%. Jag skulle ALDRIG bli arg på Izabella på det sättet, för det känner jag ju inte är min roll. Och det handlar om respekt på något sätt, säger hon och fortsätter:

– Jag har inga problem att säga till, för det måste man ju kunna göra, men någonstans det här med huvudansvaret kanske man ska lämna till den biologiska föräldern.

LÄS MER: Här visar Charlotte Perrelli upp okända bonusdottern

LÄS MER: Avslöjar! Därför vill inte Pernilla Wahlgren gifta sig med sin pojkvän

LÄS MER: Bianca Ingrosso hoppar av Talang för nytt projekt – pressas av Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon