Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Charlotte Perrellis och Anders Jensens lyxresa med privatjet – se bilderna!

20 okt, 2021, 10:00 
AvIndra Nordemar

Charlotte Perrelli och Anders Jensen unnar sig titt som tätt lyxiga resor runt om i världen. Nu har makarna kostat på sig en resa till Florens. Se bilderna här!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Hon har en bröllopsring för en miljon kronor, bor i ett hus för drygt 64 miljoner kronor, och har ett semesterboende i Spanien för 50 miljoner kronor.

Genom åren har Charlotte Perrelli gjort sig känd för sin exklusiva smak och sina extravaganta boenden.

Hemmet i Djursholm är 800 kvadratmeter stort och har totalrenoverats. Huset har ett spelrum med bland annat biljardbord och hemmabio, och på tomten finns både pool och tennisbana.

Ja, schlagerdrottningen och maken Anders Jensen lever på många sätt vad många kallar ett drömliv.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen lyxliv

Men där tar det inte slut. Det är inte sällan som Charlotte och Anders syns på lyxiga resor runt om i världen. Och nu har makarna unnat sig ytterligare en påkostad resa – denna gång till vackra Florens i Italien.

Makarna reser inte heller som vilka som helst – de tar privatjet för att ta sig från det ena landet till det andra.

Det var förra helgen som Charlotte delade med sig av en bild på Instagram, där hon med vinden i håret glatt stiger ur privatplanet som precis landat på italiensk mark.

Annons

Efter ankomsten delade hon sedan flitigt med sig av den lyxiga semestern. På bilder syns hon shoppa loss samtidigt som paret upptäcker staden genom olika sevärdheter.

Perrellis och Jensens påkostade resa till Florens – tog privatjet

Makarna har dessutom setts på middagar utöver det vanliga. I ett inlägg står hon och Anders med sällskap finklädda från topp till tå när de besöker Michelin-restaurangen Gucci Osteria da Massimo Bottura, som drivs av stjärnkocken Massimo Bottura.

Självklart ville de inte heller bo sämre än vad de gör till vardags. De har därför spenderat sin Florens-vistelse på det femstjärniga hotellet Villa Cora, beläget på en höjd med en häpnadsväckande utsikt över staden.

”Florens!!! We Will be back…… otroligt så vackert…. Vilken ljuvlig stad”, skriver Perrelli på Instagram.

Foto: TT, Instagram / laperrelli

Annons