Charlotte Perrellis oväntade avslöjande om sonen Angelo, 19 chockar

02 maj, 2023, 07:05 

Charlotte Perrelli kommer med ett riktigt oväntat besked om den äldsta sonen!

Annons

Charlotte Perrelli har underhållit svenska folket i flera decennium – och ännu är hon inte klar. Mångsysslaren har alltid ett gäng bollar i luften, samtidigt som hon prioriterar kvalitetstid med familjen högt.

Tänk vilken lycka att då kunna slå två flugor i en smäll...

Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!
Charlotte Perrellis enorma lyxvilla inifrån!

Charlotte Perrelli om fyra sönerna

Slår man upp ordet "pojkmamma" i en bok skulle man inte bli förvånad om det dök upp en bild på Charlotte. Hon har hela fyra egna söner, och en bonusdotter.

Den förstfödda sonen Angelo fick hon som 30-åring, och nu senast minstingen Alvin som 44-åring. Alvin och Adrian, född 2012 fick hon tillsammans med maken Anders Jensen.

– Det kan hända att jag kommer ner till köket en lördagsmorgon och tänker: ’Helvete vad många ungar!’. Numera fyra egna barn och så allas kompisar. Men ljudet av barn som leker, skrattar och små fötter som klapprar mot golvet – det kanske är rörigt, men jag gillar det, har hon sagt till tidningen mama.

Annons

Barnen visar hon gärna upp på sociala medier och på bloggen, eftersom hon är väldigt familjekär. Men de håller sig mer under radarn än sin superstjärna till mor – i alla fall tills nu.

Charlotte Perrelli spelar in låt med sonen Angelo Perrelli

Nu kommer Charlotte Perrelli nämligen med ett riktigt roligt avslöjande om sonen Angelo. Hon är i full gång med att spela in ett nytt album, med en minst sagt oväntad gästartist: Angelo!

Hon berättar att han stått i studion förut, redan som fyraåring, och att han nio år gammal gjorde några låtar med henne. Nu är det alltså dags igen.

"En duett och han har även spelat in en egen låt. Wow!! Ja ni förstår ju….? Mammahjärtat smälter och det finns inga ord som kan beskriva. Så jag lämnar det till när ni får höra resultatet. I’m in Heaven."

Det är inte bara Charlotte som är "in heaven". Även följarna är riktigt spända inför vad som komma skall.

"Men åh så roligt! Ser verkligen fram emot att få höra!" Skriver artisten och vännen Sonja Aldén.

Annons

"Va roligt går han i mammas fotspår ska bli roligt att höra" Skriver en annan följare.

Foto: TT/Instagram

Annons