Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! E-type träffade drottning Elizabeth – delar bilderna som tidigare varit dolda

15 okt, 2022, 07:00 
Chocken! E–type träffade drottning Elizabeth – delar bilderna som tidigare varit dolda
Foto: TT

Va?! Är det verkligen sant?

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

E–type är en artist som ofta förknippas med sina hits från tidiga 2000–talet. Det var verkligen Martin Eriksons, som han egentligen heter, storhetstid.

Artisten har utöver succéåren lyckats hålla sig i blickfånget länge. Just nu är han i fokus med sitt nya artistprojekt Dampf och kanske ännu lite mer för sitt "nya" förhållande med Melinda Jacobs.

Melinda har jobbat hårt för att uppmärksamma "Lilla hjärtat" fallet och göra förändring för familjehemsbarn. Hon har också en egen familj med familjehemsbarn i olika åldrar. En familj som Martin nu är en del av.

Det var Svensk Damtidning som var först med att uppmärksamma Martin "E–type" Eriksons kärlekslycka med Melinda, och nu väntar de ett barn tillsammans.

Annons

Njuter av resan i London med barnen - och träffar drottning Elizabeth

Innan barnet anländer och en bebisbubbla startar passade paret på att dra på en utlandsresa med familjen. Hur kul att resa ett helt gäng? Fantastiskt!

Melinda Jacobs har valt att dela lite bilder från resan på sin Instagram. Det verkar som att familjen har hittat på massor av roligt. Bland annat vad som ser ut som ett skojigt besök på Madame Tussauds!

I London går det ju nämligen att ta foto med celebriteter och kungligheter av olika slag – men det är ju i själva verket vaxdockor!

Melinda Jacobs och E–type med drottning Elizabeth och prins Philip. Foto: Instagram @missmelinda_j
E–type, Melinda och barnen tillsammans med de välgjorda vaxdockorna!

Följarna tappade nästan hakan när E–type och Melinda kunde ses posera på den kända balkongen av Buckingham Palace med drottning Elizabeth och prins Philip.

Snacka om att vaxdockorna ser verkliga ut!

Foto: TT

Annons