Chocken: Sanna Nielsens plötsliga besked om allsången – kommer tillbaka!

26 aug, 2022, 14:00 
Sanna Nielsen

Nu kommer hon med glädjande nyheter – Sanna återvänder!

Annons
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

Efter sju år som Allsångsdrottning på Sollidenscenen i Stockholm har Sanna Nielsen sjungit sin sista vers. Det var ett känslosamt avsked som ägde rum när Sanna tackade för sig framför en fullsatt publik.

Men saknaden blev kortvarig, nu berättar Sanna att hon är tillbaka – i alla fall för en stund!

Orden om ersättaren

Ända sedan Sanna kom med beskedet att hon lämnar Allsång på Skansen har en fråga funnits på allas läppar: Vem tar över? Ännu finns det inget klart besked, men något det finns gott om är spekulationer.

Sarah Dawn Finer var länge en toppkandidat, men till mångas stora besvikelse gjorde hon saken glasklar: Det är inte Sarah vi kommer få höra sjunga Stockholm i mitt hjärta på tisdagskvällarna.

– Det är inte jag som sätter på mig Sannas klackar nästa år, konstaterade hon till Aftonbladet.

Sarah Dawn Finer
Inte vår nästa Allsångsdrottning.

Spänningen är verkligen olidlig, och vid det här laget undrar man om kanalen, eller SVT själva ens vet vem det är som ska fylla de stora klackskorna. Det verkar inte så!

Annons

– Jag vet inte ens om det är klart. Jag vill varken sia om det där eller lägga mig i. Men jag kommer att önska den personen lycka till när det är dags, säger Sanna Nielsen till TT.

Beskedet från Sanna: "Tillbaka"

Det återstår en hel höst, vinter och vår innan Allsången drar igång igen, men förhoppningsvis får vi nys om ersättaren innan dess. Men för den som saknat Sanna i rutan kommer hon nu med ett riktigt glädjebesked!

"Tillbaka på bästa scenen😍 Idag spelade vi in synkar till allsångskrönikan som ni får se framöver!" Skriver Sanna Nielsen på Instagram.

Så härligt att få se Sanna tillbaka på Allsångsscenen! I kommentarsfältet står det också klart att hon redan är saknad – och då har det knappt gått två veckor sedan avskedet.

"En tisdag utan dig, du är saknad!" Skriver en användare.

"Tack för dessa år! Du är fantastisk och vi kommer att sakna dig! Lycka till i fortsättningen!" Skriver en annan.

När programmet kommer sändas är oklart, men nu har alla fantaster något att längta efter!

Foto: TT

Annons