Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Efter rykten om Allsång på Skansen – hon tar över som programledare

25 aug, 2022, 05:00 
AvIbraheem Alsalman

Ett oväntat namn!

Annons
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”Brand logo
Sanna Nielsen om stora förändringen i ”Allsång på Skansen”

Allsång på Skansen har förgyllt våra sommarkvällar i år. Med programledaren Sanna Nielsen i spetsen har vi kunnat sjunga tillsammans och njuta av årets kanske finaste månader. Men säsongen tog slut förra veckan och detsamma gällde också Sanna Nielsen. Den folkkära artisten har tidigare meddelat att årets säsong blir hennes sista.

– Det känns vemodigt, men jag är också otrolig glad över att få ha det här jobbet i sju år. Det har varit sju fantastiska säsonger och jag har bara njutit för fullt, sa hon i en tidigare intervju med TT.

Nu är SVT på jakt efter en ny programledare och det har hittills ryktats om den ena och den andra. Bland de som nämns hittar vi namn som Oscar Zia, Marie Serenholt och Benjamin Ingrosso.

Annons

Ett annat namn som har nämnts är folkkära dansbandssångerskan Elisa Lindström. Elisa har fångat svenska folkets hjärtan i program som Dansbandskampen, Körslaget och Let's dance.

Men SVT har lagt munkavel och hittills har man inte velat kommunicera ut några namn.

Efter alla rykten – här är Sarah Dawn Finers nya jobb

Spekulationerna har trots det fortsatt och det senaste namnet som diskuterades för att ta över Allsång på Skansen är Forna Talang-juryn Sarah Dawn Finer. Som bekant kommer hon inte längre sitta som jury på fredagar på TV4.

Sara har tidigare kommenterat rykten om henne som programledare för Allsång på Skansen.

”Tack kära Aftonbladets läsare som har röstat på mig!! Men, nej, det blir inte jag som leder er i Allsång nästa sommar! BTW njut av Sanna Nielsens två sista program och tack bästa Sanna för 7 helt otroliga år!!”, skrev Sarah Dawn Finer i en Instagram-story.

Och någon Allsång verkar det inte bli. Sarah Dawn Finer är nämligen klar för ett annat toppjobb. För under onsdagen stod det klart att hon tar över som programledare för Mix Megapols sändningar på söndagar.

”Söndag med Sarah” kommer förhoppningsvis att kombinera det bästa av mig som programledare, artist och poddare. Att under tre timmar få sitta i radio och ratta sitt eget program är en dröm jag närt sen jag var barn", skriver i ett uttalande.

Annons